Ercan sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2023 01:07
Ercan'ın Teşekkür Mesajı
“Emrah bey mustafa bey çok teşekkür ederim hayırlı bayramlar”

Merhabalar, Hero Duet 2016 110 CC motorum için orijinal hiçbir ürün bulamıyorum. Karbüratör, ön arka varyatör kayışı, motor gibi ürünlerinizi satıyorsunuz ama yedek parça konusunda sıkıntınız var ve servis ağınızın olmaması üzücü. Bu motorlar elimizde nasıl değerlendirilecek? İnternette orijinal diye yazılan karbüratörler 6.500 TL gibi yüksek fiyatlarla satılıyor. İnsan almak istese de tereddüt ediyor; acaba gerçekten orijinal mi diye şüpheye düşüyoruz. Bu durum, Hero'ya olan güvenimi sarsıyor ve pişmanlık hissetmeye başladım. Şimdi bu ürüne bakıp, yenisine 70 bin lira vermek mantıksız olur. Lütfen iletişime geçin ve bu ürünleri orijinal olarak nereden ve nasıl temin edebileceğimiz konusunda bilgi verin. Servis önerisinde bulunmayın lütfen.

14 Ocak 2024 11:17

Hiç

14 Ocak 2024 11:16

Hero motorsiklet rezaleti üretim edip sattıkları motorların parçası yok kazada belada parça bulunamıyor motosiklet satış var parça satış yok koskoca ilde merkezde bir tane servis var hero bu sana yakışmıyor ha bir de aradığınız da yardımcı olalım efendim diyorsunuz hâlâ attığım mesaja cevap gelmedi

08 Ocak 2024 14:44

Dönüş sağlanmadı

profile profile profile
26 Aralık 2023 09:14 (Şikayetten 8 saat sonra)
14 Ocak 2024 11:17

Ben değil siz arayacaksınız önder motor ulk önce WhatsApp hattına bir baksın

09 Nisan 2024 15:24

Emrah bey mustafa bey çok teşekkür ederim hayırlı bayramlar

26 Aralık 2023 22:20

Kuba Motor Yetkili Servisinde Yedek Parça Temini Ve Satış Sonrası Hizmet Sorunu

02 Eylül 2025 10:45
kuba-motor-yetkili-servisinde-yedek-parca-temini-ve-satis-sonrasi-hizmet-sorunu-4.jpg
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 21:34

Hero Motorun Kronik Keçe Sorunu Ve Yüksek Kargo Ücreti