Hero Motosiklet Benzin Pompası Arızası

25 Ağustos 2023 13:51

Sıfır motosiklette benzin pompası arızası 1 saatlik iş için 2 haftadır bekliyorum alt tarafı benzin pompası değişecek 2 haftadır mağdurum. Hero mu asla asla asla. Motordan tiksindim tamam parça arızalı olabilir ama böylede olmaz o zaman iade edin herkesin parasını.

profile profile
26 Ağustos 2023 10:12 (Şikayetten 20 saat sonra)
26 Ağustos 2023 12:10

Müşteri ile iletişime geçildi. Yakıt pompası talebi onaylandı. Fabrika çıkışı yapılacaktır.

Eren
Eren

Antalya'dan yazıyorum. Hero Xpulse 200 kullanıcısıyım, 13bin km'de olan motosikletimin benzin pompası arızalandı. Motosikleti çalıştırmakta çok zorlanıyorum. 30-45 dakika uğraşımdan sonra ancak çalışıyor. Yetkili servis aracılığı ile garanti başvurusunda bulunduk ve fabrika red verdi. Elle dokunamadığım, gözle göremediğim, hiçbir şekilde müdahale edemediğim bir parçanın arızasına red verdiler. 50bin km ya da 5 yıl garanti ile verdiğiniz güven bu mudur? Benzin pompası gibi kullanıcı hatası olamayacak parçalara garanti vermiyorsanız hangi parçaya garanti veriyorsunuz? Yetkililerden acil bir şekilde bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Aksi takdirde hakkımı yasal yollar ile yıllar sürecek olsa da arayacağımı biliniz

Hero Motosiklet Hero Düet 110 Benzin Pompası Arızası Ve Mağduriyet

30 Temmuz 2024 21:14
Worldforce sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 13:11

Bajaj Yeni Pulsar Motosikletimde Benzin Pompası Arızası!

Hatun
26 Nisan 2024 01:31