Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Satıcısı Olma Zarar Edersin.

Hepsiburada Satıcısı Olma Zarar Edersin.
05 Temmuz 2024 20:44

Hepsiburada platformunda mağaza sahibiyim bugüne kadar görmediğim zararı sıkıntıyı resmen bu platformdan yaşadım hiçbir şekilde önermiyorum. Bu platformda satıcı olacağınıza farklı firmalarda olun daha iyi. Hiçbir şekilde satıcının yanında olmuyorlar hatta satıcıyı rezil ediyorlar. Satış yapmışım ürünümü kesmişim, paketlemesini yapmışım faturasını da kesmişim ve göndermişim, ürünümde hiçbir şekilde sorun olmamasına rağmen aradan 10 gün geçmiş müşteri iade etti. Açıklamaya da ürünün yanlış sipariş verildi diye açıklama yapılmış. Talebi doğal olarak reddettim sonuçta üründe sorun yok yani 7 yaşındaki çocuk değilsin ki yanlış sipariş veresin. Baktığın zaman sipariş üç adımdan geçiyor: Ölçüyü seç, sepete ekle, sipariş ver. Ve bu iade sebebini ekipleri kabul görüp iadeyi gerçekleştiriyorlar. Gerçekten gülünecek haldeler. Benim zararıma sebep olan Hepsiburada şirketine hakkımı helal etmiyorum. Bu devirde 1 TL bile kazanmak zor alın teriyle tertemiz iş yapıyoruz, bizi rezil etmekten zarara uğratmaktan yaptıkları başka bir şey yok.

05 Temmuz 2024 20:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 17:57
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2025 22:49
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 16:32

13 Şubat 2025 14:08
Hepsiburada'nın Satıcıları Zor Durumda Bırakan İptal Politikası
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada'da Satıcı Olarak Yaşadığım İade Ve Ceza Sorunları

08 Temmuz 2025 16:26