Halime sonuçtan çok memnun

Hepsimoda.com.tr Ürün Olması Gerektiğinden Çok Daha Dar Kalıp Geldi. Ve İlgisiz Satıcı!

03 Ağustos 2023 15:49
Halime'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunla yakından ilgilenip. Hemen gerekli dönüşü yaptığınız için teşekkür ediyorum:)”

Hepsimoda sitesinden pantolon siparişi vermiştim. Aynı model pantolonun iki rengi bir siyah bir beyaz. Siyah güzeldi ama beyazı dardı. İkisi de aynı beden olmasına rağmen. Resmen kumaştan çalınmıştı. Şimdi de kalıp hatası olmasına rağmen iade ücreti size ait diyorlar. Resmen alay ediyorlar. Böyle alışveriş olmaz.!

03 Ağustos 2023 15:32

Hepsimoda sitesinden iki tane aynı model pantolondan sipariş vermiştim. Siyah ve beyaz renkler. Siyah olan kalıp olarak güzeldi ve oldu. Beyaz olan ise çok daha dardı. Ve kalıp hatası vardı. Aynı model pantolonlar nasıl farklı gelebilir anlam veremiyorum. Ve satıcı da ilgisiz. Ücret iadesi her türlü size ait diyor. Maalesef hiç memnun kalmadım alışverişten.!

04 Ağustos 2023 12:05 (Şikayetten 20 saat sonra)
Halime
Halime
05 Ağustos 2023 00:35

Işıl sonuçtan çok memnun

08 Kasım 2023 13:00
"Sorunum en hızlı şekilde çözüldü teşekkür ederim"
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ürün Gönderimi Ve Umursamaz Müşteri Hizmetleri

10 Mart 2025 17:28
Eksik Ürün Gönderimi Ve Umursamaz Müşteri Hizmetleri
Aysima sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2023 18:54
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"
Hepsimoda.com.tr Kusurlu Ürün Kargo Parası Sıkıntısı
Hepsimoda.com.tr Kusurlu Ürün Kargo Parası Sıkıntısı