Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Kasko Sürecindeki Gecikmeler Mağduriyet Yaratıyor

28 Aralık 2024 13:45

Kasko firmasının kazadan sonra aracımın perte çıkması sonucu aciliyetimi ve mağduriyetimi bildirmeme rağmen zaman konusunda duyarsız kalmaları beni zor duruma düşürdü. Eksper raporu gelmeden sovtaj aşamasına geçemiyoruz derken eksperin sözü üzerine rapor tamamlanmadan ikame aracı hemen aldılar.
Bu süreçte arkadaşımdan araba aldım, eşim ve çocuklarım işe ve okula gitmek konusunda Antalya'nın yağmurlu günlerinde fazlasıyla zorluk çektik.

28 Aralık 2024 13:40

Kasko firması kaza geçirdikten sonra aracımızın pert raporu firmaya ulaşmadan ikame aracımızı elimizden aldı bir sonraki aşama olan sovtaja rapor olmadan geçemeyeceklerini belirtirken arabayı geri almakta hiç gecikmediler uygulamamız böyle diyerek Bu süreçte para iadesinin çabuk yapılmasına eşim çocukları ulaşım zorluğundan ötürü araba ile bırakıyor satın almak için de araba buldum para lazım diye 2 defa telefonda bir defa maille ve sigorta acentem aracılığıyla belirtmeme rağmen firma siz istediğiniz kadar söyleyin ben bildiğimi yaparım havasında para yatırma sürecini geciktirdiler 4 Aralık itibari ile işlemlere başladık kazanın olduğu gün ve 2 Ocak 2025 ödeme günü verildi oda evraklar için kaç defa ulaşıp ben koşturmam sonucu yoksa süreç daha da uzayacaktı Bu arada ayın ikisi dediler ama akşam 16.30 dan sonra o saatten sonra yatan para işe ben ne yapacaksam acaba

30 Aralık 2024 10:16 (Şikayetten 1 gün sonra)
Volkan
Volkan
09 Ocak 2025 22:04

Gerekli bilgilendirmeden kasıt sistem böyle işliyor bu kadar

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

HDI Sigorta  Pert Diyor Sonra İptal Ediyor!

19 Aralık 2023 11:07
Aytül sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 10:59

Doğukan
29 Kasım 2024 10:02

19 Mart 2024 12:52
Özlem sonuçtan memnun

12 Temmuz 2024 17:51
"Hızlı dönüşleri için teşekkürler. Umarım hizmet kalitelerini arttırmak için gerekli aksiyonu alırlar"