Yücel sonuçtan hiç memnun değil

HDI Sigorta'da İzolasyon Hasarı Mağduriyeti

24 Ekim 2024 14:31

HDI Sigorta'dan konut sigortası yaptırdım. Evimin tavanlarında küflenme ve çillenme gibi bir hasar oluştu. Ekspertiz gelip baktı, izolasyon kaynaklı olduğunu söylediler. Birkaç gün sonra bana gelen mesajda 1000 lira gibi bir tutarın ödeneceği belirtilmişti. Müşteri hizmetlerini aradığımda izolasyon kaynaklı hasar limitinin 1000 lira olduğunu söylediler. Ben de 1000 liraya bırakın evin boyasının yapılmasını, temizliğini bile yaptıramayacağımı söyledim. Müşteri hizmetleri temsilcisi de sanki benim kusurummuş gibi 'Efendim, sorun izolasyon kaynaklıymış.' diye tekrarladı. Ödemeyi kabul etmediğimi, kesinlikle tarafıma yapılmamasını belirttim. Poliçemi incelediğimde izolasyon sigorta bedelinin 7.500 lira olduğunu, fakat ilerleyen sayfadaki izolasyon hasarlarının kapsamlı açıklamasında rutubet ve küflenme gibi hasarların da azami 1000 lira limitle poliçeye dahil edildiği belirtilmiştir. Poliçeyi yaparken ilk sayfada yazan hasarların limit dahilinde karşılanacağını, fakat iş ödemeye geldiğinde şirketin işine geldiği şekilde alt sayfalardaki bir cümleyle müşterinin nasıl mağdur edildiğini burada görmüş oluyoruz. HDI Sigorta gibi büyük bir şirkete bu durum yakışmamıştır. Bir daha bu şirketten sigorta yaptırmayacağımı belirtmek isterim.

24 Ekim 2024 14:54 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 19:19
Hdi Sigorta Konut Sigortası Hasarını Ödemiyor
Hdi Sigorta Konut Sigortası Hasarını Ödemiyor
Özer sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2025 13:41
Hdi Sigorta'nın Müşteri Odaklı Olmayan Poliçe Süreci
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 00:10

22 Haziran 2024 12:29
Hdi Sigorta Zararı Kabul Etmiyor.

04 Eylül 2023 14:24