Dikmen Hazırlık Koleji (Ankara) Yemek Ücreti

27 Temmuz 2023 16:48

Ocak ayında 2023-2024 eğitim dönemi için oğlumuzu 1. Sınıfa kaydetmek üzere ilgili kurumun müdür yardımcısı d*** hanım ile ön görüşme yaptık. Oğlumuzun Gıda alerjisi olduğunu bu sebepten okulda çıkacak öğünlerden yararlanamayacağını belirttik. D*** Hanım yemek ücreti bedelini düşerek yıllık eğitim ücretlerinin alınacağını bu durumun kurum için sorun olmayacağını belirttiler. 23 Mart’ta ön görüşmede vermiş oldukları bilgileri teyit ederek oğlumuzun kaydını okula yaptırdık. 3 Haziran da d*** hanım bizleri arayarak kitap ve diğer ücretler ile alakalı görüşmeye gelmemizi istediler bu görüşmede okul yönetiminin kararı ile doktor raporu olsa dahi bile yemek ücretinin talep edileceğini belirttiler (görüşmelerimizde bu bedelin alınmayacağı bilgisi verilmesine rağmen diğer okulların erken kayıt dönemleri bittikten sonra bu bilginin verilmesi tamamen veliyi bu bedeli ödemeye zorunlu kılmak )
Okuldan kaydımızı aldığımızda kayıt sırasında söylediklerinin doğru olmadığını kabul ettiler ve resmi raporu kabul etmediklerine dair yazdı istememize rağmen veremediler sadece kusura bakmayın demekle yetindiler. Farklı bir okula yemek ücreti dahil kaydımızı yaptırdık burada önemli olan durum yemek ücreti değil verilen sözlerin tutulmaması ve güven olduğunu belirtmek isterim. Bizler sizin gibi kurumlara evlatlarımızı canımızı emanet ediyoruz daha kayıt esnasında yalanlar söyleniyorsa kim bilir ileride neler yapılırdı.

Şevket sonuçtan hiç memnun değil

Günhan Koleji Maltepe Ön Kayıt İptali Ve İade Problemi

23 Mart 2024 13:58

Kayıt Sonrası İlgisizlik Ve Haksız Ücret Kesintisi

23 Ekim 2025 14:24
Betül sonuçtan hiç memnun değil

3 Adım Koleji Erken Kayıt Ücretimizin İadesi

22 Haziran 2023 17:46
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Özel Pendik Zeynebim Anaokulu Şikayeti

09 Ekim 2023 08:52
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Fiin KOLEJİ'NİN Düzenlemelere Ve Sözleşmeye Aykırı Ücret Talep Etmesi

25 Ocak 2024 17:26