Şevket sonuçtan hiç memnun değil

Günhan Koleji Maltepe Ön Kayıt İptali Ve İade Problemi

23 Mart 2024 13:58

2024-2025 eğitim yılı için Aralık 2023 tarihinde ön kayıt yaptırdık ve 20.000 TL ön ödeme gerçekleştirdik. Birkaç hafta içinde maddi sebeplerden dolayı kaydımızın iptalini talep ettik ve bana 6.000 TL geri ödeme yapılarak, 14.000 TL'lik kısım ödenmedi. Gerekçe olarak kayıt iptallerinde %10'luk bir kesinti uygulandığı belirtildi. Eğitim yılı henüz başlamamışken ve çocuğuma herhangi bir eğitim hizmeti sunulmamışken, sadece kağıt üzerinde bir kayıt ve iptal işlemi gerçekleşmişti. Kayıt sırasında aile olmanın ve hakkaniyetin önemini vurgulayan bu kurum, hakkı olmadığı halde prensipsiz bir ticaret anlayışıyla ödememi geri vermemiştir. Defalarca yaptığımız görüşmelere rağmen, ilgisiz ve aldırmaz bir tutumla karşılaştım. Evet, bir sözleşmemiz var ve bu kısa süreç için sözleşmeyi önümüze koymaları, kendi anlayışlarını göstermektedir. Sorumlu ve adil kurumlar, talebimizi beklemeden iyi niyetle hareket ederdi. Şikayetim ve rahatsızlığım, kurumun niyeti ve ilgisizliği ile ilgilidir. 14 bin TL'nin gitmiş olması, en azından çocuğumu bu kuruma emanet etmemiş olmama vesile oldu. Keşke kayıt sürecinde sıkça bahsedilen Atatürk'ün ilke ve adalet anlayışını benimseyebilselerdi.

Kayıt Sonrası İlgisizlik Ve Haksız Ücret Kesintisi

23 Ekim 2025 14:24
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Özel Pendik Zeynebim Anaokulu Şikayeti

09 Ekim 2023 08:52