Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hay Day Oyun Hesabım Sebepsizce Kapatıldı Ve Kanıt Sunulmadı!

13 Ağustos 2024 01:31
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Sanal oyun ortada sorun yokken kapatıldı. Maddi manevi 10 yıldır emek verdiğim bir oyunu sebepsizce kapattılar, bana hiçbir neden ve kanıt sunmadılar. Açık yaptığımı dile getiriyorlar. Ben herhangi bir açıktan faydalanmadım, bunu bana ispatlayın, kanıt gönderin dememe rağmen hiçbir şekilde tatmin edici bir cevap almadım. Bu yüzden Supercell'den şikayetçiyim. Kendileri çok uzman bir ekip tarafından denetlendiğini söylediler. Eğer uzman bir ekip varsa ben nasıl açık yapabilirim ki? Bunu açıklamalarını istiyorum.

13 Ağustos 2024 12:45

Merhabalar 8 yıldır aktif olarak oynadığım Supercell şirketine bağlı Hay Day çiftlik oyununu oynamaktayım. Oyuncu ismim Hüseyin Oyuncu etiketim #9G08QUYLJ Çiftlik seviyem 148 level Olayı şu şekilde aktarayım Bir gün metroda yolculuk yaparken satış bölümünde 49 elmasla sandık bulunuyordu bende o sandıktan hediye almak için elmas karşılığında sandık aldım ve 250 elmas gitti normalde 49 elmas gitmesi gerekirdi ve destek ekibine durumu yazdım yardımcı olamayacaklarını bildirdiler bende tamam dedim. Aradan yaklaşık bir hafta geçti çiftlik oyuma girmeye çalışınca 08.08.2024 tarihinde destek ekibi tarafından oyunum engellendiğini gördüm ve oyuna giriş yapamadım hesabınız kalıcı olarak engellenmiş yazısı ile karşılaştım oyun üzerinden destek ekibi ile ulaşmama rağmen bana hiçbir somut delil sunmadılar Herhangi bir sebep sunmadan çiftliğim kapandı ve yıllarca maddi manevi emek verdiğim çiftliğim kapanıyor ve hiçbir açıklama yapma gereği duymayan Supercell ekibini bu yanlıştan dönmelerini tavsiye ediyorum sabırsızlıkla çiftliğimin geri açılmasını talep ediyorum bu konuda desteğinizi bekliyorum. Çiftliğimin resimleri görselde bulunuyor böyle bir çiftliği yaratmak için 8 sene çalıştım siz emeği bir dakikada yok etmek istiyorsunuz. İyi çalışmalar. Hüseyin k**

15 Ağustos 2024 22:37

Teşekkürler

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
21 Ağustos 2024 17:34