İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yan Dala Yönlendirilen Hasta MHRS Sistemine Düşmüyor!

18 Mayıs 2024 20:08

17.05.2024 tarihinde Fatih İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dahiliye polikliniği muayenesi sonrası bir başka yan dala yönlendirildik. Doktor yeşil alan açtığını ve 182 den randevu alabileceğimizi söyledi. İki gündür sistem açılmıyor. Dahiliye polikliniğine muayene olmanız gerekir mesajı çıkarıyor. Bu nasıl saçma bir sistem! Sağlık Bakanlığı şikayet hattını aradım. Çözüm üretmekten ziyade hastaneniz ile görüşün diyor. Sanki özel hastane! Devlet hastanelerinin kalabalığından doktor muayenesinin 1 dakika sürdüğünden haberdar değiller sanırım! 77 yaşındaki babamı kaç kez boşu boşuna hastaneye sürükleyebilirim! Hasta olmadan kayıt dahi açılmıyor! Lütfen acil çözüm! Neden doktorun sisteme girdiği görünmüyor?

İlhami sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 13:27

Acil Serviste Kayıt Sorunu Ve Ücret Talebi

08 Kasım 2024 15:12
Acil Serviste Kayıt Sorunu Ve Ücret Talebi
Nigar sonuçtan hiç memnun değil

Sultan 2. Abdülhamid Han Eğitim Ve Araştırma Hastanesi MHRS Sevk Randevusu Vermiyor

02 Ağustos 2024 01:44

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Randevu Sistemine Erişim Sorunu!

16 Ocak 2024 14:21
Murat sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Geç Kalan Doktor Ve Sert Üslup Sorunu

23 Ocak 2025 16:56