Melek sonuçtan hiç memnun değil

Happy-Nes İade Sorunu

20 Ocak 2024 21:48

22 Aralık'ta ayarlanabilir askı ve iPhone XS telefon kılıfı satın aldım. 26 Aralık'ta, iPhone XR yerine XS kılıfı aldığımı fark edip, değişim talebimle ilgili prosedür hakkında bilgi almak için bir e-posta gönderdim. Telefonla iletişime geçmeye çalıştım ancak kimseye ulaşamadım. 2 Ocak'ta tekrar yazdım; fakat, telefon açana kadar herhangi bir cevap alamadım. O anda bir e-posta gönderdiler. Sonuç olarak, iade veya değişim için kargo bedelinin müşteriye yansıtılmasına ilişkin 1 Ocak'tan itibaren geçerli olan yönetmeliği beklediklerini ve bu sebeple geç cevap verdiklerini anladık. Maalesef, en ufak yapıcı bir tutum sergilenmedi. Genel hal ve tavırdan dolayı ürünleri markaya duyduğum güvensizlik hissiyle iade etmeye karar verdim ve kargo ücretini kendim ödeyerek ürünleri 4 Ocak'ta kargoya verdim. Ürünler 5 Ocak'ta teslim alındı ve iadenin 14 gün içinde yapılacağı söylendi. Ancak, '14 gün sonra iade ederiz' taahhüdü gerçekleşmedi. 15 Ocak'ta iadenin neden yapılmadığını sorduğum e-postama, '16'sında işlemi gerçekleştirip e-posta ile bilgilendirme yapacağız' yanıtını aldım. Bugün 20 Ocak ve hala iade gerçekleştirilmedi. İade işlemini geciktirerek müşteriyi yıldırıp bezdirmek gibi bir amaçları mı var anlamadım. Yaptıkları baştan aşağıya yanlış. Özür dilemek yerine oyalayıp sorumluluktan kaçınmak, esnaf adabına uymuyor. Markadan şikayetçiyim ve satış sonrası hizmetleri nedeniyle mağdur edildiğimi düşünüyorum.

Melek
Melek
24 Ocak 2024 08:46

Yine Şikayetim var sayesinde çözülen bir sorun.

İade Sürecinde Yaşanan Haksızlık Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

08 Nisan 2025 15:59
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Zeliha
11 Kasım 2023 11:20

21 Şubat 2024 20:27

Yasemin
23 Ocak 2024 02:14

Belinay
22 Mayıs 2024 21:23
Ok Roses  Mesajıma Dönüş Yapılmadı!
Ok Roses  Mesajıma Dönüş Yapılmadı!