Ziya sonuçtan hiç memnun değil

Happy Moons %10 Hizmet Bedeli Saçmalığı

14 Haziran 2024 12:19

Senelerdir dışarıda yemek yiyeceğimiz zaman ilk tercihimiz olan hapy Moons restoranlarında adisyona hizmet bedeli diye %10 luk bir saçmalık eklemişler. Böyle bir uygulama yapılması çok saçma... Ben aldığım hizmete göre vereceğim bahşişi kendim belirleyebilirim. Nasıl olsa bahşiş garantisi var diye personel o kadar ilgisizki. 12.06.2024 tarihinde gece 22.00 de ailecek 3 kişi watergarden Happy moons restoranına gittik. 1800 TL civarı bir hesap geldi.%10 hizmet bedeli eklenmiş. Aldığımız hizmete göre 50 TL bahşişi bile hak etmeyen bir servis aldık. Bir su 15dk da zor geldi masaya. Bu restoran açıldığı günden beri gitmekteyiz. Sn. Müdürü de işini çok iyi yapan bir beyefendi. Yılbaşları ve özel günler dahil bugüne kadar hep memnun ayrıldık mekandan. Ama son 2 gidişimizde de (02.06.2024 tarihinde de kahvaltıya gitmiştik.) çok kötü servis aldık. Bence personel %10 bahşiş nasıl olsa garanti diye hiçbir şeyi umursamıyor. Mekanın acilen bu uygulamaya son vermesi lazım. Müşteri aldığı hizmetin karşılığını kendi belirler sonuçtu. Bu uygulama düzeltilmediği sürece bir daha gitmeyi düşünmüyoruz açıkçası.

02 Haziran 2024 22:15
Fazil sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 10:39
Gökçen sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 14:25

29 Aralık 2024 03:21
Happy Moons'ta Ekstra Hizmet Bedeli Şoku
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 10:00
Happy Moon's Yasal Olmayan Hizmet Bedeli Yansıtıyor!
Happy Moon's Yasal Olmayan Hizmet Bedeli Yansıtıyor!