Halıcı Nihat Ne Halımı Ne Paramı İade Ediyor Keyfi

Halıcı Nihat Ne Halımı Ne Paramı İade Ediyor Keyfi
29 Mart 2024 11:39

İstanbul Yolu üzerindeki Halıcı Nihat'tan 20.03.2024 tarihinde halı satın aldık. '3-4 gün içinde teslim edilir' denildi ve özellikle hızlı teslimatın bizim için önemli olduğunu vurguladık. Nakit olarak 7950 TL ödedik. Halılardan biri hazır olduğu için şükürler olsun ki onu aldık. Diğerleri özel ölçü olduğu için beklemeye başladık. Aradan 3-4 gün geçmesine rağmen ne arandık ne de haber verildi. Biz aradığımızda oyalanmaya başladılar. 'Şu gün olacak, bugün olacak' derken sonunda 'Gaziantep'ten 10 güne gelir' dediler. Bunu kabul etmedik, 'Evde halı yok, o zaman para iadesi yapın' dedik. 'Tamam' dediler. Bir kez daha arayıp erken tarih alıp alamayacaklarını sordular. Yine haber bekledik, yine arayan olmadı. Biz aradığımızda bu sefer 'Bu ölçü olur mu? Fark ücreti de almayacağız, sizi mağdur ettik, o ölçü bizde var' dediler. Ona da 'Tamam' dedik ve '3-4 gün bekleyeceğiz' dediler. Yine 'Tamam' dedik. Yine 3-4 gün geçti. Dalga geçer gibi yine aramadılar, biz aradık, '10 gün bekleyin' dediler. Artık hiçbir şekilde halı istemiyoruz, 10 gündür oyalandık, paramızı iade edin diyoruz. Şimdi ise 'Muhasebeye ilettik, IBAN'ınızı verin, havale yapacağız' diye 3 gündür yine oyalanıyoruz. Bugün son umutla tekrar aradık (29.03.2024), güzel bir üslupla konuşmamıza rağmen bu mübarek Ramazan ayında yine oyalayıcı taktiklerle paramızı iade etmiyorlar. Hâlâ 'Muhasebeciye ilettik' diyorlar. Şu an elimizde ne halı var (4 parça) ne de paramızı iade ediyorlar (6450 TL). Şikayetçiyim ve her yere başvuracağım. Derhal param iade edilmezse başka yerden halı alacağım. Önümüz bayram, tek maaşla geçim sağlayan insanlarız, ayıptır, günahtır! Koskoca Halıcı Nihat!

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Halıcı Nihat Halıları Kayıyor (insanları Yalancı Durumuna Düşürüyorlar

24 Şubat 2024 18:42
Halıcı Nihat Halıları Kayıyor (insanları Yalancı Durumuna Düşürüyorlar

07 Mayıs 2024 17:02
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Halı Siparişi Ve Mağaza Müdürünün Kaba, Çözümden Uzak Tutumu Müşteri Mağduriyeti

18 Eylül 2025 22:00

09 Şubat 2024 18:30