Merve sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 20:29

Instagram Halbuqı markasından aldığım ayakkabı defolu çıktı. Maalesef, ürünün kullanımı mümkün değil; ayakkabının altında, sert ve ayağa batan, adeta jilet gibi bir metal parça var. Bu yüzden tabana basamıyorum. Ürün elime ulaştığında ilk gün giydim ve işe gittim. Ancak çok geçmeden ayağımda kesi hissi gibi bir sancı hissetmeye başladım ve ayakkabıyı çıkarmak zorunda kaldım. Yetkililere durumu ilettiğimde, ürünün arkasında durmadılar. İade kodu gönderip 'yanlışlıkla yolladık, sizi arayacağız' dediler fakat arayan ya da dönüş sağlayan olmadı.

04 Mart 2024 14:41

Halbuqi trend ayakkabı mağazasından online alışverişimde kusurlu ürün gönderildi tabanında kesici bir alet vardı durumu ve ayağımın aldığı deformasyonu fotoğraflayıp iletişime geçtim bir tabanlık yollandı tabi ki tabandaki kesici yer değişmediği için mağduriyetim giderilmiş olmadı mağaza da personel arası bir iletişim yetersizliği olacak ki bana böyle bir mesaj attılar. Mağduriyet gidermeyen yerden alışveriş yapmam zaten param çöp oldu bir de üstüne buradan bir daha alışveriş yapamayacaksınız söylemi hoş değil hiç profesyonel değil.

Merve
Merve
04 Mart 2024 14:44

Gelişme şu ki bir daha bizden alışveriş yapamayacaksınız mağaza müdürü durumu bilseydi böyle olmazdı yazmışlar ben açık şekilde mağduriyetimi dike getirmişim görüştüğüm kişi mağaza müdürü a*** Bey ya da kim olduğunu bilemem

Selin sonuçtan çok memnun

Selin
12 Nisan 2025 09:41
"Ürünün yenisini gönderdiler teşekkür ederim"
Ayıplı Ürün Ve İade Sürecindeki Belirsizlik

24 Ağustos 2023 18:22

22 Mart 2025 20:31
Eksik Ürün Ve Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı
Eksik Ürün Ve Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

Ebru Tanem Çelik Tanem Çelik Ayakkabı

11 Aralık 2023 14:15
Selma sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2025 16:48