Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Hacettepe Hastanesi Hemşire Davranışları Üzerine Şikayet

24 Temmuz 2024 18:50

Hacettepe Hastanesi'nde anneanneme kemoterapi veren hemşire hanımdan oldukça rahatsısız. Kendisi kadın doğum bölümünde kemoterapi hemşiresi olarak görev yapan E*** hanımdır. Soy ismini bilmemekle beraber fiziki olarak tarif edecek olursam 1.60 boylarında bir hanımefendi. Ama tavırları ne bir hanımefendiye ne de bir sağlıkçıya yakışır şekilde değil. Hastaların bu kadar zor bir hastalıkla mücadele etmesinin yanı sıra hem de bu şekilde tavırlara maruz kalmaları kabul edilir bir durum değil. Hastaları azarlamakla kalmıyor hasta yakınlarına da üstten ve kibirli bir tavırla konuşuyor. Bu durumdan bir çok hastanın ve hasta yakınının şikayetçi olduğuna bizzat kendim şahit olmakla beraber bu tutumunu sürdürmesini ısrarla reddediyorum. Kimsenin bir hastaya ve özellikle de o yaştaki insanlara bu şekilde davranmasını kabul etmiyorum. Karşısındaki insanlara hasta olduğu için değil öncelikle insan olduğundan mütevellit saygı duyması gerektiğini düşünmekteyim. Bu mesleği yapacak insanlığa ve vicdana sahip değilse insanları da bu şekilde yormaması kanısındayım. Kimsenin de E*** hanımın tavırlarından memnun olduğunu sanmıyorum. Hastanenin tercih sebebi köklü ve donanımlı oluşudur ama içerisindeki bir sağlık çalışanın bu denli kibir ve nefret dolu oluşuna anlam veremiyoruz ve işini etik kuralları çerçevesinde sürdürmesini önemli istiyoruz kimse E*** hanımın ruh haline göre hareket etmek durumunda değil iş etiği yanı sıra biraz da sağ duyulu ve anlayışlı olmasını bekliyoruz. Tavırlarına devam etmesi halinde kendisini hastane de görmek isteyeceğimizi sanmıyorum. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum. Ayrıca bu konuda şikayeti olan başka hastalar ya da hasta yakınları varsa şikayetlerini bildirsinler daha etkili olacağını düşünüyorum.

Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Hacettepe Hastanesi'nde Saygısız Muamele

Çağdaş
29 Ocak 12:49
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi 83 Numaralı Bölümdeki Kemoterapi Hemşiresinin Tavrı

Yüksel

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Hacettepe KBB Yatış Bölümü Hemşire İlgisizliği

Duygu
17 Mayıs 2024 10:39
Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Hacettepe KBB Yatış Bölümü Hemşire İlgisizliği

Hacettepe Hastanesi'nde Hemşirelerin Davranışları Hastaları Zor Durumda Bırakıyor

Hatice
26 Şubat 22:34