GYM Fit Next Level

Aysun
06 Şubat 2023 11:05

GYM Fit Next Level'a 2022 yılının mayıs ayında eşimle birlikte fiyatı cazip geldiği için üye olduk. Ankara'da Renewa, Mac, Sports İnternational gibi merkezlerde 15 yıllık üyeliğim vardır ve görür görmez dezavantajlarını fark ettim. Fakat evimde ve doğada spor yaptığım için saunası için üye oldum, zira bir hafta içinde açılacağı söylenmişti. Fakat temizlik başta olmak üzere ciddi sıkıntıları var. Saunası bir hafta değil 4 ay sonra açıldı mesela, saunası öğlen açılıyor mesai öncesi spor yapıp güne başlayamazsınız, havalandırmaları grup derslerinde dahi çalıştırmıyorlar, kan ter içinde bu pandemide bile ısrarla söylememize rağmen bütçeyi düşündükleri için oksijensiz spor yaptık, normal salonlarda zaten açmıyorlar, genel ısı problemi var zaten. Çoğu alet bozuk, kırılmış aylardır duruyor. Hijyene dikkat ediyorsanız sıkıntı yaşarsınız. Suyu parayla satıyorlar, havlu, şampuan, duş jeli yok. Duşlar sürekli pis ve yarısı bozuk, sıra bekleniyor mesai sonrası, soyunma odalarının havalandırması ve ısısı çok kötü, duştan sonra üşüyorsunuz. Havuzuna girmedim ama ayağımı bile sokmam diyeceğim bir yapıda. Soyunma odasındaki dolapların 2/3 bozuk, spor yaparken soru soracağınız bir hoca yok etrafta zaten, ortalık bomboş. Bugüne kadar gittiğim spor salonları çok harika olduğu için değil gerçekten vasat. Zaten 5 katı verip diğerine giderim dedirtti. Zira verdiğim para yandı birkaç ay gittim ve bu olumsuzlardan dolayı parkta spor yaparım daha iyi diye düşündüm.

profile profile

Üyelik Transferinde Yaşanan Mağduriyet

Yunus
09 Şubat 21:38
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilen Üyelik Ücretimin Yasal Sürede İade Edilmemesi

İrem
24 Kasım 11:27

Sürekli Aramalar Ve Hizmet Kalitesindeki Düşüş Güvenimi Sarsıyor

Selma
21 Kasım 15:38
surekli-aramalar-ve-hizmet-kalitesindeki-dusus-guvenimi-sarsiyor-1.jpg
Keks sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 23:03
GYM Fit Arızalı Chest Press Makinesi Mağduriyeti
Gürhan sonuçtan hiç memnun değil

GYM Fit Ankara Next Level Şubesinden Bilgi Alınamaması Ve İletişimsizlik

Gürhan