GYM Fit Metromall Delux Üyelik Sorunu

Fatma
16 Ağustos 2024 16:09

Mart 2024 tarihinde 8 Mart kadınlar gününe özel indirimden yararlanarak GYM Fit Metromall şubesine bir arkadaşımla birlikte kayıt yaptırdım. Kayıt yaptırdığım esnasında satış personeli ile Delux üyeliğinin yapılmasını konusunda anlaştık. 5 ay boyunca Metromall şubesine devam ettik. Ancak Velux şubesinde spor yapmayı denemek istediğimizde Delux üyeliğimizin olmadığını ve bu şubeden yararlanamayacağımızı belirtiler. Eğer her bir üye için 3001 TL daha ödememiz karşılığında delux üyeliğimizin gerçekleşeceğini ve tüm şubelerinden faydalanabileceğimizi söylediler. Bunun üzerine Metromall şubesindeki satış danışmanını aradığımızda işten ayrıldığını belirtti. Bunun üzerine Metromall şubesine giderek durumu yetkili kişi ile görüştüğümüzde yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Oysaki mart ayında satış danışmanı bizim talebimizi göz ardı etmemiş olsaydı o dönemde her üye başına 1500 TL ödenecekti. Konuyu bu şekilde belirttiğimizde yeni ücreti kabul edemeyeceğimizi ve üyeliğimizin iptalini istediğimizde de iptalin 14 gün içerisinde yapılabileceğinden bahsettiler. Yani hiçbir şekilde yardımcı olmadılar.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

GYMFIT Üyelik İptali Yapılıyor Fakat Ücret İadesi Yapılmıyor

Pınar
28 Aralık 2023 22:24
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Kara Listeye Alınma Ve Saygısız Muamele Nedeniyle Üyelik Yenileme Sorunu

Yeliz