Bahar sonucu yetersiz buldu

Güvenli Uyku (guvenliuykuegitimi.com) Hayal Kırıklığı

09 Ekim 2024 11:23

Güvenliuyku adı altında çocuğum için uyku eğitimi almaya karar verdik. Ne yazık ki daha başından hata olduğunu anlamıştık. Çünkü hanımefendi ne bir telefon ne bir görüntülü görüşme hiçbir şey yapmadı ve yeterince ilgilenmedi. Sorduğum sorulara neredeyse saatler hatta bir gün sonra cevap alabildim. Kriz zamanlarımızı yönetemediği için bebeğim hala yatağı görünce korkuyor, ağlıyor. Çünkü eğitimci hanım asla bebeği ne kadar ağlatmalı ya da ağlatmamalıyız hiçbir şekilde bize bir süre bile vermedi. Biz bebeğimizi kendi yatağına terk edip saatlerce ağlattık, sesi kısıldı bebeğimin. Psikolojisi bozuldu ve beni daha çok yanında istemeye başladı. Kucağa al dedi, aldık. Koyduk ama yine ağlıyor. Kendisi buna asla çözüm bulamadı. Kim West yöntemi diyor ama o yöntemde ağlatma yok. Paramızın yarısını iade talep ettik, asla vermedi. Sadece 5 güne 5000 TL para boşuna vermiş olduk. İlgisiz, hatta bana göre biraz da bilgisiz kendisi. Bize anlattığı her şeyi biz zaten kitaplardan biliyorduk. Maalesef bir etkisi olmadı. Çok iyi eğitmenler olmadığı sürece eğitim almamak gerek. Ticarethaneye çevirdiler bu uyku eğitimi olayını.

Nilgün sonuçtan memnun değil

@Uyku. Kelebeği Bebeğimin Uykularını Bozan Eğitim Süreci!

13 Aralık 2024 09:41
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Uykukuzusuakademi (Instagram) Hesabından Aldığım Uyku Eğitiminden Memnun Kalmadım!

24 Ekim 2023 10:19
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Uyku Eğitimi Hayal Kırıklığı: Reklamlar Gerçeği Yansıtmıyor