Serkan sonuçtan çok memnun

04 Ocak 2024 13:42
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
“Para iadesi yaptığınız için teşekkür ederim ama lütfen elemanlarınız siparişleri düzgün hazırlasın bir daha mağduriyet yaşanmasın”

31 Aralık 2023 tarihinde Gürmar Online'dan sipariş verdim. Ürünüm yanlış gönderilmiş. İptal işlemi için ürünü ve faturayı teslim ettim. Bugün ayın 4'ü olmasına rağmen hala kartıma para iadesi yapılmadı. Buca Gürmar şubesini arayıp görüştüm, bana 0850'li numarayı arayıp müşteri temsilcisi ile görüşmem gerektiği söylendi. Aradım fakat 15 dakika beklememe rağmen bir temsilci telefona çıkmadı. Tekrar Buca Gürmar şubesini aradım, müdürle görüştüm. 'Arayın' dedikten sonra tekrar aradım, '15 dakika bekledim, açmıyorlar' dedim. 'Siz müdürseniz, siz arayıp görüşseniz' dedim. Müdür ise 'Mail atabiliyorum sadece' dedi. Bir para iadesi yapmak bu kadar zor olmamalı. Sizin hatanızın bedelini ben çekiyorum. Lütfen elemanlarınızı iyi eğitin ve siparişleri düzgün hazırlasınlar. Para iademin hemen yapılmasını talep ediyorum.

08 Ocak 2024 11:40 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye öncelikle teşekkür ederiz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili detaylı incelemeyi başlattık. Markamız ürün ve hizmetleri ile ilgili her türlü soru, talep ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Gürmar Müşteri Hizmetleri

Serkan
Serkan
09 Ocak 2024 13:57

16 Eylül 2024 19:40

08 Ağustos 2024 15:12
Gürmar Online Market Aynı Bana Göre Mağaza Sorumsuzluğu
Birsen sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 22:20
Gürmar Online Alışveriş Pişmanlık
Müge sonuçtan hiç memnun değil

Gürmar Poligon Mağazası: Teslimat Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

08 Eylül 2024 20:41
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 23:08