Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Güney Akdeniz Seyahat Burdur-Ataşehir Yolculuğunda Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik

27 Ağustos 2024 11:10

Obilet firmasından PNR: IQ7O111 kodlu ve 07 *** 06 plakalı 25 Ağustos saat 02:45 Burdur-Ataşehir Dudullu seferine iki tane otobüs bileti aldım. Hayatımda deneyimlediğim en kötü otobüs yolculuğuydu. Obilet internet sayfasında yolculuğun 8.5 saat süreceği yazıyorken bizim yolculuğumuz 11 saat sürdü üstelik kavga ve gürültü ile geçen bir 11 saat. İlk etapta muavine bu çantada kırılacaklar var dediğimizde muavin bize bağırarak hepsinde kırılacaklar var size özel yer veremem kendiniz koyun işte bir yere dedi. Tamam dedik laf dalaşına girmedik ve kendi valizlerimizi kendimiz yerleştirdik. Sonra her otogarda ve benzin aldığı istasyonda 20'şer dakika bekleyerek herkesin en az 3-4 sigara içmesi için beklediler ve bu bizim zamanımızdan çaldı tabii ki. Daha sonra Bozüyük Ömür tesislerinde mola verdiğinde kaptan ve en önde oturan yolcu arasında büyük bir kavga patladı. Yolcu ayakkabılarını çıkardığı için kaptan da yolcunun hemen önünde oturduğu için yolcuyla kavga etti. Bu bağırmalı çağırmalı kavga daha sonra polise intikal etti, kaptan yolcuyu polise şikayet etti ve biz tam bir saat polisin bu şahısların ifadesini alıp tutanak tutmasını bekledik. Bitti mi? Hayır. Bursa otogarında yine 20 dakika bekledikten sonra otogardan çıktık ve biz yoldayken kaptana haber geldi. Son dakika yolcuya bilet kesmişler. Bir 15 dakikada orada yolcu bekledik. Yolcu bir kadın ve yanında bir küçük çocuktu. Kadına yan yana iki bilet verdiklerini söylemişler ama biletlerin biri otobüsün önünde diğeri arkasındaydı, kadın da haklı olarak isyan etti. Küçük çocuğumla nasıl ayrı oturacağım diye. Muavin gelip kadına senin konuşmaya hakkın yok hemen sus diye bağırdı. Kadına yolculardan biri yer verdi ve sorunu kendi aramızda çözdük. En son Dudullu'da otobüsten indiğimde tesadüfen adamın birinin benim valizimle taksiye doğru yürüdüğünü gördüm. Son anda durdurdum affedersiniz bu valiz benim olabilir diye. Adam bir valizin etiketine baktı ki benim koltuğum, kusura bakmayın dedi. Sonra birlikte diğer valizleri almaya gittik ki muavin otobüsün başında yok, herkes kendi valizini alıyor. Etiket falan soran yok. Ben adamın eline bakmasaydım yanlışlıkla benim valizimi alıp gidecekti ve koskoca İstanbul'da ona ulaşmam çok zor olacaktı. Kısacası kötü bir yolculuktu ve bir daha asla ama asla Güney Akdeniz firmasını tercih etmem, Obilet'in de bu firmalarla çalışmasını istemiyorum. Biz sonuçta Obilet'e güvenip bilet alıyoruz ama sonuç bu oluyor.

Sena sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 14:36
Şemseddin sonuçtan hiç memnun değil

Güney Akdeniz Seyahat Yanlış Otobüs Ve Yağmur Altında Yolculuk Kabusu

26 Aralık 2024 03:03
Güney Akdeniz Seyahat Yanlış Otobüs Ve Yağmur Altında Yolculuk Kabusu
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 10:59

18 Eylül 2025 14:59