Gülümser Hatun Termal Devremülk Sahiplerine Ekstra Ücret Ve Hizmet Eksikliği

06 Ağustos 2024 07:51

Devremülk sahipleri için her yıl yapılan anlamsız uygulamalarınıza bir yenisini daha eklemişsiniz, tebrik ederim. Kaydıraktan kaymak isteyenlerden sözleşmeye aykırı bir şekilde ekstra 300 TL ücret talep ediyorsunuz. Bunu sözleşmenin hangi maddesine dayanarak yapıyorsunuz? Yaz döneminde çocuklar açık havuz ve kaydıraktan faydalansın diye daha fazla ücret ödeyerek satın aldık. 8 yıl sonra bu şekilde ekstra ücret talep etmek ne demek? Siz Aqua park diyorsunuz ama alt tarafı iki kaydırak. Bu ücrete düzgün bir Aqua parka gidilir zaten. Ayrıca yıllardır tesisinizde hiçbir gelişme yok. Çevre düzenleme peyzaj her yıl daha kötüye gidiyor. Odalar bakımsız. Fitness demeye bin şahit lazım. Bahçedeki çocuk parkı dediğiniz yerde yıllardır aynı. Zaten çocuklar da yanına bile yaklaşmıyor. Zaten çocuklar için tek etkinliğiniz açık havuzdaki kaydırak, ondan da haksız kazanç elde etmeye çalışıyorsunuz. Bu tutumunuz kabul edilebilir değil. Aldığınız 100 euro aidatlarla bakım yapıldığını söylüyorsunuz ama artık eşyalar dökülüyor. Önce tesisinize bakım yapın. Sürekli para talep etmeyi biliyorsunuz. Pazar günü en geç 16.00'da girmemiz gereken odamızı 17.00'de verdiğiniz cevap "Biz temizlik bitince haber vereceğiz, zaten bekleyin" oldu. Nihayet sözde temizlik bitince odaya girdik. Tuvaletin lavabosunda öncekilerden kalma atıklar vardı. Tabaklar eksikti. Kaç kere arayıp söylememize rağmen gelmedi. Daha söylenecek çok şey var. Siz önce kendinize çeki düzen verin. Kaydıraktan ekstra kişi başı günlük 300 TL istemek gibi haksız kazançlar peşinde koşmak yerine.

08 Ağustos 2024 16:24 (Şikayetten 2 gün sonra)

Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Akropol Termal (Beypazarı) Koskoca Bir Hayal Kırıklığı

25 Haziran 2024 01:40

Ekstra Ücretler İlgisizlik Ve Hijyen Sorunları Tatili Kabusa Çevirdi

25 Haziran 18:17
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Ihlara Termal Otel Deneyimimizde Hayal Kırıklığı!

22 Ağustos 2024 19:28

Naskon Sapphire Resort Grand Garden Inn Ayaş