01 Mayıs 2024 00:17

Doğum günü için sipariş ettiğim pasta, belirtilen teslim süresi olan 45 dakika yerine 1,5 saatte geldi. Bu süreçte öncelikle Gülümoğlu'nu arayarak ürünün henüz gelmediğini bildirdim. Karşı taraf da şaşkınlığını ifade ederek kuryeye haber vereceğini ve 10 dakika içinde teslimatın yapılacağını belirtti. Ayrıca durum için özür diledi. Ancak bu konuşmadan yarım saat sonra ürün hala elime ulaşmamıştı. Bunun üzerine Yemeksepeti ile iletişime geçerek siparişi iptal etmek istedim. Yemeksepeti, Gülümoğlu ile iletişim kurmaya çalıştığını ancak başarılı olamadığını iletti. Bu esnada kurye pastayı teslim etti. Durumdan duyduğum rahatsızlığı dile getirdiğimde, kurye siparişi iptal edebileceğimi, ancak zaten ürünü teslim ettiğini ve diğer siparişleri de dağıttığını söyledi. Kuryenin tavrı ve açıklaması yeterli ve nazik bulunmadı. Online sipariş hizmetinin bu şekilde yürütülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Yemeksepeti'nin tutarsız bilgilendirmesi nedeniyle ürünü kabul etmek zorunda kaldım ve siparişi iptal etmekten vazgeçtim. Ancak pasta kutusunu açtığımda ürünün durumu karşısında hayal kırıklığına uğradım. Yemeksepeti ile tekrar iletişime geçerek ürünün iptalini gerçekleştirdik.

07 Nisan 2024 21:48

25 Eylül 2023 23:35

04 Şubat 2024 23:10
Alimoğlu Baklava Yanmış Ve Çürük Ceviz
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 19:58

28 Ekim 2024 15:09