Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Gülhane Eğitim Ve Araştırma Hastanesi (GATA) Hemşire Tavrı

10 Ocak 2024 14:59

Bugün sabah 08.00 de Gülhane Eğitim Araştırma hastanesinde annem n***k***nun kemoterapi günüydü. Bugün ilgili bölümün hemşireleri ile sorun yaşadık. Bir bayan geldi damar yolunu açamadı bir başka hemşireye rica etti o da geldi çocuk azarlar gibi sert bir şekilde damar yolu açtı bana da port açtır dedi bende açmak istemediğimi söyledim. Nefrostomi var hastada bir de port düşünmüyoruz. Bana mecbur açacaksınız bu şekilde gitmez zaten mecbur açacaklar dedi gitti. Daha sonra ben dışarıda beklerken bir beyefendi annenin yanında dur bence dedi kalktım gittim kadın kasılmış elleri uyuşmuş krize girmiş dişlerini sıkıyor sancıdan. Tabii ki bende durumu sordum her zaman geldiğimiz yer bu sefer neden böyle oldu damar yolu düzgün açılmamış olabilir dedim bana bir hemşire geldi ne damar yolu sorun gayet iyi diye sert bir şekilde konuştu bende yine aynı şekilde bu ilk kur değil kaç kez geldik niye bugüne kadar böyle olmadı da şu an bu kadın krize girdi dedim başka biri geldi damar yolu gayet iyi ama ben yinede değiştireyim dedi. O da iki kez denedi kadın delik deşik oldu açamadı bu sefer saygısızca o damar yolu böyle sancı kasılma yapmaz yani annen rol yapıyor demeye getirdi sonra da anneni al ağlayıp duruyor rol yapıyor götür dışarıda gezdir iyice ağlasın sonra getirirsin al götür dedi. Ben de annemi aldım kür yarım kaldı kendi doktoruna durumu anlattım şimdi annemi başka daha düzgün üslupla işini yapan saygılı bir yere götüreceğim hastaneyle ilişiğimiz kalmamıştır. Bunca zamandır annemi bir çok hastaneye götürdüm gülhaneye de çok kez gittik bugünkü kadar saygısız davranan kadını sancıdan kasılacak hale getiren bir kuruma denk gelmedim. Bu durum burada bitmeyecek bugün alınması gereken kür alınmadı annemin şubat gibi ped çekimi var eğer kitlede büyüme vs bugünkü hatadan çıkar ise bu durumu gerek sosyal medya mecralarında gerekse de yargı boyutuna taşımaktan da hiç çekinmeyeceğim kanser basit bir hastalık değil çok dikkat edilmesi gereken bir tedavidir. Saçma sapan insanların saygısızlıklarıyla ertelenebilecek bir durum değildir. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Aksi halde ben bu işin peşini bırakmıyorum. Bilginize.

Tuğçe
Tuğçe
07 Şubat 2024 20:35

Tarafıma açıklama yapılmıştır tabii ki hiç alakasız şekilde anlatılmış oynanmış bizim tedavi gecikti sorumluları Allah'a havale ediyorum dilerim sizinde başınıza gelir.

Ecem sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 03:12

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kanser Hastası Annem Şu An Mağdur Ediliyor

25 Haziran 2024 00:50
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 15:37

11 Temmuz 2024 08:43