Aybüke sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 14:31

11.04.2024 tarihi kına gecesinde gülbahçe sosyal tesisleri ile anlaşılan ikramlarda kurabiyeler bayatlamıştı. Üstelik kolaların tarihi geçmişti. Kola firmasının tarihleri yanlış bastığı ve bununla ilgili firmadan gelecek olan yazıyı bize ileteceklerini söylediler. Bugüne kadar yazıyı göndermediler ve başka açıklama gereği bile duymadılar. Tarih yanlış basılmasa da bir şey olmaz zehirlenmezsiniz dendi. İnsan sagligi bu kadar basit değil. Üstelik paramızla rezil olduk. Bize iddia ettikleri yazıyı iletmelerini, iletmedikleri takdirde Yetkililerinde bu konuda bir şeyler yapması umuduyla gereken yerlere şikayet edeceğimizi söylemek istiyoruz.

Eda
Eda

Gül bahçesinde Anneler Günü için sınıfça bir etkinlik düzenlendi kahvaltı ve at binme olarak. Ama ben bu kadar özensiz bir kahvaltı tabağı görmedim börek bayat zeytin çürük onun dışında paketli reçel bal falan vardı onda da tarih yoktu zaten çalışanlarda birkaç veliyi tersleyerek konuştu çocuklar tranboline bindiğinde indirmeye çalıştılar kirli bir kaydırağa bile çıkarmadı inin aşağıya deyip durdular o kadar para alıp suyu bile 20 TL'den sattılar hiç memnun kalmadık ne birine tavsiye ederim ne de bir daha yolum düşmesin oraya

Cappello Caffe Zehirlenme Cappello Kafe Kartal

15 Haziran 2024 23:37
Cappello Caffe Zehirlenme Cappello Kafe Kartal
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 15:42
Hira Unlu Mamülleri & Cafe Ekler Bayat Çıktı!
Hira Unlu Mamülleri & Cafe Ekler Bayat Çıktı!
Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Tatlıcı Silo Üniversite Şubesi Şoku

22 Mart 2024 00:57