23 Kasım 2024 20:162.399

15 Kasım 2024 tarihinde saat 13.45 civarı 3000 TL fiyatlı Galatasaray formamı Ankara Kent Park GS stora sırt ve kol baskısı için bıraktım. Formayı saat 14.45 civarı aldığımda kol baskılarını tam basamamış lardı. Geri götürürken ise kol ve sırt baskılarını yanlış yaptıklarını gördüm. Sağ kol (sarı/Puma logolu) da ki Bilyoner sponsorlu baskı Puma logosunun altında olması gerekirken daha altta basılmıştı, sol kol (kırmızı) da ki Arkham sponsorlu baskı beyaz olması gerekirken siyah basılmıştı. Sırt baskısı da olduğundan yüksekteydi. Hadi sırt ve sağ kola bir şey demiyorum ama sol koldaki baskı benim çok sinirimi bozuyor çünkü ben bu konuda çok hassasım. Gidip GS Store daki basan adama sol koldaki Arkham baskısının neden siyah olduğunu sorduğumda ise biz onu siyaha çevirdik dedi. Şimdi 23 Kasım 2024 tarihinde Bodrum Spor Galatasaray maçını izliyorum Galatasaray oyuncularının kolundaki Arkham baskıları siyah değil. Hem formamın yanlış basılması hem de çalışanların kendi yaptığı hataları biz bunu böyle değiştirdik diye geçiştirmeleri beni gerçekten çok rahatsız etmiş durumda. 3000 TL verdiğim formada bu denli hataların yapılması bana bu baskıyı yapanların işine ve müşteriye önem vermediğini gösteriyor. Böyle şeyleri şahsen tutuğum takıma yakıştıramıyorum.
GS Store'un formamı değiştirmesini, değiştiremiyorsa bile Kent Park GS Store'un denetlenmesini arz ederim.

2 Mayıs 2025 16:08 (Şikayetten 5 ay sonra)

Değerli taraftarımız merhabalar, Yaşadığınız deneyim nedeniyle üzgünüz. Marka olarak her zaman müşteri memnuniyetini önemsiyoruz ve sizden gelen her geri bildirimi dikkatle değerlendiriyoruz. Belirtmiş olduğunuz durumla ilgili gerekli kontrolleri sağladık. Yaşadığınız memnuniyetsizlik için içtenlikle özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

8 Aralık 2024 17:22

Merhaba yakın tarihlerde aynı GS Store mağazasından alışveriş yaptım ve benzer bir sorun benim başımada geldi. Ben Avrupa ligi patchleri ve Avrupa ligi fontu bastırmama rağmen diğer sponsorları süper ligdeki sponsorlardan basmışlar formayı alalı 1 ay oldu sınavlar ve birkaç iş araya girdi. Ankamall GS Store sorunun bende olduğunu söyledi bu konuda bir çözüm bulursanız lütfen beni de bilgilendirin. 3750 TL verdiğim bir formada böyle bir hata yapılması cidden büyük amatörlük çalışanlarda yetersiz ayrıca hiçbir şey bildikleri yok.

GS Store Ve Çalışanları Hk.

5 Aralık 2023 17:343.742

"Viaport GS Store şubesi çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. Ata imzası ve Türk arması ellerine ulaşmış ve telefon ile arandım. Unutabilirlerdi, unutmamışlar ve oğlumun 100. Yıl forma sorunu çözüldü. Tüm ekibe teşekkürler!"

Tümünü Gör
GS Store Bir Yıkamada Ürün Baskıları Mahvoldu!

GS Store BirYıkamada Ürün Baskıları Mahvoldu!

Reyhan
GS Store Formada Siyah Leke Var!

GS Store FormadaSiyah Leke Var!

Serdar

Hüseyin
GS Store Forma Kalitesi

GS Store FormaKalitesi

Erdi
GS Store Ürün Kalitesizliği!

GS Store ÜrünKalitesizliği!

Melek