Yeni Grundig Çamaşır Makinesi Sorunları Bitmiyor

Yeni Grundig Çamaşır Makinesi Sorunları Bitmiyor
Döndü
12 Ekim 2024 20:42

Haziranın sonunda aldığımız Grundig marka 10 kg 1400 devir gpwm 104855
Henüz bir aylık kullanımımızda makineden sıkma aşamasında ses gelmeye başladı. Ertesi gün makineyi çalıştırdıktan biraz süre sonra içinde su dolu bir şekilde kazan durdu. Servis çağırdık. Makinenin arka kısmını açtıktan sonra filtresinde küçük bir plastik parça bulduklarını söylediler. Makineyi yaptıklarını söyleyip gittiler. Ancak sorun devam etti, çamaşırlar hala ıslak çıkıyor ve çok gürültülü çalışıyor. Uygulamada çamaşır makinesi için sürekli temizlediğimiz halde filtre dolu uyarısı geliyor. Değişmesini istiyoruz.

13 Ekim 2024 11:21 (Şikayetten 14 saat sonra)

Cengiz sonuçtan memnun

Cengiz
19 Mart 2024 14:49
"Marka olmak bu markanın piyasa şartlarında tutundurulmasını sağlamak gerçekten maliyetli tüketicinin devamlılığını sağlamak için komple bir takım oyununa ihtiyaç duyulur. Müşteri hizmetlerinden tutun sahada çalışan servis personeline kadar... Müşteri hizmetlerinde beni arayıp şikayetimi dinleyip servisi yönlendiren hanımefendiye ve sonrasında gelen servis arkadaşımıza ilgisinden dolayı teşekkür ederim."

Grundig Çamaşır Makinesi İle Yaşadığım Sürekli Sorunlar

İzzet
27 Mayıs 2024 11:07
Grundig Çamaşır Makinesi İle Yaşadığım Sürekli Sorunlar
Seda sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 22:55
Beytuğ sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Çamaşır Makineleri Kronik Arızalı İade İstiyorum

Beytuğ