Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Derin Dondurucu Servisten Dolayı Pişmanlık Oldu

20 Mart 2024 22:48

Yaklaşık bir yıl önce aldığım 7 çekmeceli Grundig marka derin dondurucu, aldığım günden beri zaman zaman aşırı derecede gürültülü çalışıyor. Daha önce servis, sesin fandan kaynaklandığını belirterek ürünün fanını değiştirdi ve kısa süreliğine dondurucudan gelen ses azaldı. Ancak son zamanlarda ses yine arttı. 16 Şubat'ta servis kaydı oluşturuldu ve servis geldi, inceledi. İkame dondurucu talebinde bulundum çünkü dondurucunun atölyede tamir edilebileceği söylendi. Bugün 20 Mart 2024. 30 günden fazla bir süredir dondurucum tamir edilmedi. Grundig müşteri hizmetlerini aradığımda 'Servise bilgi verilip size dönüş sağlanacaktır' denilmesine rağmen hiçbir şey yapılmıyor. En son ürünle ilgili değişim talebinde bulundum ancak ne Arçelik servisinden ne de Grundig müşteri hizmetlerinden dönüş olmadı. Bir aydan fazladır bekliyorum. Daha ne kadar bekleyeceğim, Allah bilir.

21 Mart 2024 09:53 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

23 Mart 2024 15:18

Bugün 23.03.2024 tarihinde yetkili servis tarafından arandım ürünü 1 buçuk yıldır kullanıyormuşum kendileri ürünün arızasını tespit edememişler bu yüzden değişim onaylayamayız siz en iyisi Hakem Heyeti'ne başvurun denildi. Buradan anlaşılacağı üzere Grundig tam bir pişmanlıktır ürün arızalanırsa vay halinize Allah'tan elimde tarihli saatli videolar var yoksa beni suçlayacaklar.

Erdi sonuçtan çok memnun

11 Haziran 2025 15:42
"Bu süreçte B**** ve A**** hanim yardımcı oldular iki güzide çalışana teşekkürler. Ancak Ayşegül hanim için apayrı parantez açmayı borç biliyorum ilgisi alakası sabırla dinlemesi ve çözüm üretmesi oldukça başarılıydı. Meslek hayatında başarılar diliyorum tekrardan teşekkürler"

İbrahim
09 Şubat 2024 13:05
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
07 Ağustos 2023 12:08

Grundig Derin Dondurucu Kabusu: Bozulan Ürünler Ve Geciken Servis

Abdulkadir
17 Nisan 2025 14:04
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
19 Temmuz 2023 19:12