Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
01 Kasım 2023 14:42

İzmir Agora AVM nin ikinci katında ki gritty ata tech iletişimden yaklaşık bir ay önce kızımla ikimizin telefonuna kırılmaz cam taktırdık. Satıcı kişi bize taktığı ürünün piyasada satılanlardan çok daha kaliteli olduğunu söyledi. Bize her türlü garanti verdi kendileri sertifikada veriyoruz bir yıl içinde kırılmaz camında hiçbir sıkıntı olmasa dahi ücretsiz yenileme yapıyoruz dedi. Ve iki adet kırılmaz camı taktı. Toplam 1000TL para ödedik. Henüz daha bir ay bile geçmeden, kızımında benim de telefonumun ekranı soyulmaya başladı. Bugün aldığımız yere gidip söyledik ısrarlarla sizin telefonunuz darbe almış bizimle ilgisi yok dedi. Ücret iadesini istedim. Kabul etmedi. Tüketici olarak firmadan şikayetçiyim ücretimin geri iadesini istiyorum.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 18:10

11 Şubat 2024 21:29

Gritty Telefon Kırılmaz Cam Filmi

Özlem
19 Aralık 2023 10:55
Şinasi sonuçtan çok memnun

Şinasi
25 Kasım 2024 13:09
"Gürgençler'le yaşadığım buff cam filmi mağduriyetimi firma sattığı ürünün arkasında durarak kurumsal firma olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak değişim gerçekleştirmiştir iletişimdeki sorunlarımın çözülmesinde yardımcı olan alper beye ve firmaya çok teşekkür ederim"

10 Şubat 2024 17:28