07 Ekim 2024 14:53

07-14 Eylül 2024 tarihleri arasında Carjet adlı firma üzerinden Greenmotion adlı araç kiralama şirketinden araç kiralamak için rezervasyon oluşturdum. Greenmotion firması, ilk kez kiralama yapanlar için Findeks notu arıyormuş. Kredi notu kimin düzgün acaba ülkede? Neyse, sonuçta aracı kiralayamadım. Ücret iadesi için uğraştığımda Greenmotion 'Biz ilgilenmiyoruz' dedi. Carjet adlı firmaya zaten ulaşılmıyor, kaldık ortada. Buradaki sıkıntı, bu Greenmotion adlı firmanın bu siteler üzerinden kiralama yaptırması ve sonuç olumsuz olduğunda ortadan çekilmesi. Bu durumun mümkün olan en kısa sürede Greenmotion şirketi tarafından düzeltilmesini istiyorum ve buradaki mağduriyetin Greenmotion yüzünden olduğunu bildirmek istiyorum. Onlarca şikayet alan bir firmanın kucağına bizi niye bırakıyorsunuz?

07 Ekim 2024 16:11 (Şikayetten 1 saat sonra)
16 Ekim 2024 15:27

Değerli m****, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, tarafınıza yazılı ve sözlü olarak geri dönüş sağlandığını iletmek isteriz. bize ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Green Motion Türkiye Müşteri İlişkileri

Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Greenmotion Car Rental Greenmotion Findeks Sorgulama Saçmalığı

06 Nisan 2024 10:19

26 Eylül 2023 17:20
Greenmotion Car Rental Greenmotion Bana Bilerek Araç Vermedi.
greenmotion-car-rental-greenmotion-bana-bilerek-arac-vermedi-3.pdf
greenmotion-car-rental-greenmotion-bana-bilerek-arac-vermedi-2.pdf

28 Kasım 2024 01:16
Greenmotion Car Rental Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar!
Greenmotion Car Rental Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar!
Arda sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 13:44

09 Nisan 2024 12:47