Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Green Motion (Metal Oto) Pişmanlıktır

29 Ağustos 2024 17:06

27.07.2024 - 05.08.2024 arası Antalya şubesinden araç kiraladım. Aracı teslim ettikten sonra depozito yatmadı, üstüne kredi kartımdan 3 bin lira daha çekilmiş. Aradan 25 gün geçmiş, başka bir kredi kartımdan 2400 TL daha çekilmiş. Kartı kapatıp işleme itiraz etmiş olmama rağmen dün banka tarafından aranıyorum ve aynı metal oto tarafından 24 bin TL çekim talebi var diye. Green Motion çağrı merkezini arıyorum, araç hasar bedeli diyor. Teslim etme sözleşmesi falan her şey var diyorum. Lastik patlaması dışında araçta en ufak bir çizik dahi oluşmadı bendeyken. Zaten lastik için de ekstra sigorta paketi almıştım kiralama esnasında. Demem o ki Green Motion pişmanlıktır. Kayıtlı kartlardan kafalarına göre para çekiyorlar.

29 Ağustos 2024 18:22 (Şikayetten 1 saat sonra)
Vedat
Vedat
01 Eylül 2024 12:52

Son 10 gün içerisinde 2 veya 3 kez çağrı merkezini arayıp detaylı bilgi istememe rağmen, konu ile ilgili geri dönüş yapılacaktır diyorlar, sorun veya talep oluşturup deyip sallıyorlar anladığım kadarıyla, bana gelen faturanın ve hesabımdan kesilen paranın nedenini öğrenmek istiyorum, hiçbir şekilde tarafıma geri dönüş yapılmıyor

04 Eylül 2024 15:54

Değerli v****, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, tarafınıza yazılı olarak geri dönüş sağlandığını iletmek isteriz. bize ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Green Motion Türkiye Müşteri İlişkileri

Maksat sonuçtan memnun

28 Mart 2024 11:02
"Hayırlısı bakalım. Teşekkürler..."
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 14:42
Araç Kiralama Şirketinin Haksız Para Çekimi
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 18:17
Green Motion Araç Kiralama Söğütözü Çankaya Ankara