Green Bubble By Bubbly

16 Eylül 2023 13:33

Artık yemin edeceğim Bu siteden alışveriş yapmayacağım. Geçen sene de alışveriş yaptım Gene aynı mağduriyeti Yaşattılar. Şu an hem kendime hem de Türkçesi olmayan sipariş yapmasını bilmeyen bir arkadaşıma sipariş yapmak istiyorum. Toplamda 2 adet sipariş yapmak istiyorum. Hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Tek dertleri insanları mağdur etmek Bence bu şekilde hizmet veren bir firmayla kesinlikle çalışmamak lazım bunu düşünüyorum. Ürün almak istiyorum. Ürün satmıyorlar amaçlarını onu da bilmiyorum. Sadece insanları mağdur etmek başka bir şey değil. Daha ürünü satmadan bu muameleyi yapan bir firma ürünü sattıktan sonra size neler yapar düşünemiyorum artık.

Gül
Gül

Ürünün numarası bende var ben özel olarak firmasına gittim İstanbul'da sağosunlar çok da güzel ilgilendiler çok memnum saçlarım hiç büyümüyordu bir aydır kullanıyor um söylediklerini yaptım kurallara uydum yavaş yavaş 4 cm kadar büyüme oldu firması gerçekten çok super ve de ilgileniyor ben çok memnun kaldım çok da sipariş verdim bugünde geldi teşekkür green bubble

15 Mart 2024 15:01
Mondyshop Müşteri Mağduriyeti