İclal sonuçtan hiç memnun değil

Green Salads Şubesinde Şok Edici Hizmet Deneyimi

Green Salads Şubesinde Şok Edici Hizmet Deneyimi
26 Ekim 2024 15:29

Haftanın en az 3 günü Akasya AVM'de bulunan Green Salads şubenize gitmekteyim. Daha önce hiç bu kadar kaba ve saygısızca karşılandığım bir gün daha olmamıştır. Siparişimde fettuccini şnitzel siparişi verdim ve devamlı sizden yediğim bir yemek. Nasıl olduğunu çok iyi bilen biriyim. Üzerine yemeden sos döktüm (ben sonuç olarak sizin tavuğunuzun pişip pişmediğini kontrol etmek zorunda olmadığımı düşünüyorum) sonra bir parça şnitzelden aldım ve pişmemiş, neredeyse çiğdi. Çalışan arkadaşlardan değiştirilmesini rica ettim. Aradan saniyeler sonra ismi B**** olan bey tabağı aynı şekilde geri getirerek şnitzelin pişmiş olduğunu sert bir tavırla iddia etti. Ben de kendisinden tadına bakmasını, ondan sonra pişip pişmediğine karar vermesini istedim. Sonra bana üstüne sos döküldüğü için değiştirilemeyeceğini söyledi. (Çiğ tavuk yememi bekledi.) Ben de makarnanın değiştirilmesine gerek yok, şnitzelin değiştirilmesini ve tekrardan çiğ yemek istemediğimi söylediğimde agresif bir tavırla tabağı önümden çekerek yanık bir şnitzel getirdi. Bu durum beni inanılmaz üzdü ve şok etti. İlgili resimleri de tarafınızla paylaşarak gereğinin yapılmasını istiyorum.

28 Ekim 2024 11:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli misafirimiz İclal Hanım'a geri bildiriminden dolayı teşekkür ederiz. Kendisi ile iletişim kurularak detaylar öğrenilmiş ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Ziyaretlerinizin devamını dileriz. Saygılarımızla

29 Haziran 2025 21:36

12 Haziran 2024 21:26