Ahmet sonuçtan çok memnun

Gree Klima Servis Ücretlerinde Ani Artış Ve Saygısızlık

Gree Klima Servis Ücretlerinde Ani Artış Ve Saygısızlık
21 Ekim 2024 21:18
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Gree klima merkezinden Gizem Hanım ve Tuzla Gree yetkili servisinden Serhat bey ve ekibi oldukça kibar ve çözüm odakliydilar. Herkese teşekkür ederim.”

2 yıl önce 12.000 BTU Gree marka klima (Kurtköy Çınar Klima'dan) aldım. Dış üniteyi sitede oturduğum için balkon içine konuldu. O zaman satış ve yetkili servis olan Çınar satıcısı, istediğiniz zaman ücretsiz üniteyi dışarı konumlandırabiliriz demişti. Geçen hafta Gree klima merkezini aradım, bana Çınar Klima'nın kapandığını söylediler ve Airser İklimlendirme adındaki firmanın bölgeye yetkili servis olarak hizmet verdiğini belirttiler. Aradığımda durumu izah ettim ve yaklaşık 4000 TL civarında demontaj ve montaj fiyatı verdiler. Ben de dış ünitenin taşınacağı yeri sitenin belirlediği kurallara uygun hale getirdikten sonra tekrar aynı servisi aradım, hatta Gree merkezini de aradım. Serviste görevli r*** adındaki şahıs bu defa 5000 TL'nin üzerinde fiyat verdi. Bir haftada bu kadar fiyat mı değişir? Gree merkezi servisleri ve çalışanları sözünün arkasında durmadığı gibi, bir de telefonu yaptıklarının yanlış olduğunu yüksek sesle itiraz ettim diye yüzüme kapatıyorlar ve ardından WhatsApp'tan uzun mesajlar yazarak üste çıkmaya çalışıyorlar.
2 yıl önce Çınar Klima'dan markanıza güvenerek aldığım ve halen garantisi devam eden klimanın dış ünitesini taşımanın, o zaman bedava yaparız diyen servisinizden şimdi neredeyse klimanın yarı fiyatına servis ücreti talep etmesi ve Airser İklimlendirme r*** denilen kişinin telefonu yüzüme kapatması ile sonuçlanan müşteri memnuniyetsizliği ve saygısızlığın giderilmesi ve netice olarak garantisi devam eden cihazımın dış ünitesinin Gree markası sorumluluğunda geçerli servis ücreti ile yerinin değiştirilmesi talep ediyorum.
Gree klima markası, cihazının ve müşteri memnuniyetinin sonuçlanması için en kısa sürede cevap vermelidir. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne giderek servis hizmetini dahi yüksek fiyatla sağlaması hususunda şikayetçi olacağım. Ayrıca bu markayı her platformda alınmaması için başımdan geçeni anlatarak kötüleyeceğim.

22 Ekim 2024 09:30 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

Ahmet
Ahmet
28 Ekim 2024 12:20

Coşkun sonuçtan çok memnun

Coşkun
01 Temmuz 2024 09:24
Uğur sonuçtan çok memnun

18 Temmuz 2024 00:01
"İlgileri için teşekkür ederiz"
GREE Klima Baştan Sona Kadar Sorunlu Bir Firma. Defolu Ürün Satışı
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 19:13