Emine sonuçtan çok memnun

Gree Klima Servis Ağı Zayıf

25 Temmuz 2023 15:23
Emine'nin Teşekkür Mesajı
“İlgi alaka hızlı çözüm.teşekkürler ”

Bu markanın klimasını aldık. Dört gündür gelip kurulum yapmıyorlar. Adana Kozan sıcaklarında çekilir gibi değil bir haftaya kadar da gelemeyebilirmiş resmen pişmanlık oldu. Sıcak havada durmak mümkün değilken. Servis ağı bu kadar zayıf olması üzdü bizi.

25 Temmuz 2023 15:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

25 Temmuz 2023 17:58

Bize hemen ulaşıp çözüm sağlayacaklarını söylediler teşekkür ediyorum inşallah yarın çözülmüş olacak

26 Temmuz 2023 14:56

Takıldı klimamız destek ekibi çok iyiydi teşekkür ederiz

27 Temmuz 2023 07:46

İlgi alaka hızlı çözüm.teşekkürler

Emre
Şikayeti Çözüldü

Anlaşıldı ki, şikayet yazmak lazımmış! Aynı servis umurumda değil zaten. . Bir kere ürünün zaten anlatıldığı gibi bir ürün olduğunu kesinlikle düşünmedim. . Fiyatı biraz daha uygun diye tercih ettim. . Video izleme sitelerinde (muhtemelen para ile yaptırdılar) izlediğimde çok güzel ürün gibi tanıtımları var. . Ürünü alabilirsiniz ama taktıramazsınız, ben İstanbul gibi bir yerde takamadılar, siz diğer illerde taktıramazsınız, Ben taktıramadım en nihayetinde. . Klimanın servisini aradım, numara verdiler. Numarayı aradım numara verdiler. Sonra Hepsiburada'yı aradım, numara verdiler. Birkaç gün sonra yine numara verdiler, WhatsApp'tan adres yolladım. Cevap yok tabi. . En nihayetinde yarın için takacaklarsa iade etmeyeceğim, ama takılmayacağına inandığım için şimdiden yorumumu yapayım. Bu saatten sonra taksalar bile Allah yardımcımız olsun, bir sıkıntı olursa öyle destek teknik servis gibi detayların geleceğine inanmıyorum. . Almadan önce bin defa tekrar düşün derim.

Müjdar
06 Temmuz 2023 21:24
Emine sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2024 21:11
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Olcay
22 Ağustos 2024 21:13