Grand Yazıcı Club Turban Grand Yazıcı Marmaris-süresi Dolmuş Kampanya İle Reklam Çalışması

20 Haziran 2023 23:15

Marmaris Grand yazıcı otel'in internet sitesinden tatil programı için oteli inceliyordum. Kampanyalar kısmında ilgimi çeken bir kampanya oldu. Bu kampanyadan yararlanarak rezervasyon yaptırmak istedim ve telefon ile iletişim kurdum.
Otel danışmanı, böyle bir kampanya olmadığını söyledi. WhatsApp hatlarına ekran görüntüsü attım. Kontrol ederek böyle bir kampanya olduğumu Haziran ayında geçerli olduğunu ve sınırlı olduğunu, tükendiğini bildirdi.
Peki o zaman bu kampanyanın sitede büyük puntolarla yer almasının sebebi nedir? Kaldırın bari. Kampanya tükendi ise müşteri çekmek adına neden hala bu bilgiler mevcut. Konuyu Rekabet kurumuna mı taşımalıyım?

Ebru sonuçtan memnun

13 Haziran 2023 10:44
"Sorunumuz buraya yazdıktan sonra çözüldü. Teşekkürler"
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hotels.com Üzerinden Yapılan Rezervasyonun Labranda Mares Marmaris Tarafından Kabul Edilmemesi

30 Haziran 2025 15:09
Bulent sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2023 20:02
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 18:30
Süreyya sonuçtan çok memnun

25 Temmuz 2024 10:51
"Şikayet vara mesajımız iletildikten 1gün sonra otel tarafından sorun çözülmüştür. Teşekkürler..."