23 Temmuz 2023 04:17

Aynen dediklerinize katılıyorum dun çıkış yaptık. 5 gün kaldık ikinci gün çıkışımızı istedik paranız yanar dediler. Ajandayla aramızdaki iletişimimizi kestiler. Sizi tanımasak art niyetiniz var diye düşünürüz bir derdiniz varsa bizimle irtibata geçmeniz lazım dediler. İnsan dağın tepesinde ailesiyle öyle insanlar arasında olunca ne yapacağını bileniyor. Bizi oraya resmen mahkum ettiler. Sürekli sularımız kesildi saski dediler eyvallah sular geldi sıcak su yok. Her seferinde bildirip açtırmam gerekti. Çocuğun birini banyo yaptırdık diğeri kopuklu kaldı tekrar haber ettik açtılar. Evin içini bir gece lağım kokusu sardı gece yatamadık. Yerler tahta parçalarıyla doluydu. Musluk kirik jakuzinin tıpası yoktu sular yoktu sıcak su yoktu derken tek sefer kullandık. Dışarıda yerdeki tahtalar söküktü. Giriş yaptık havuz böcek ve pisliklerle doluydu. Valizlerimizi açamadık. Saymakla bitmeyecek sıkıntılarla dolu bir tatil geçirdik esim ve 3 çocukla birlikte. Daha sonra ajandayla görüştüğümüzde bunları arayıp beyefendi isterse çıkışı verin kalan günlerin parasını iade edin dediğini duyduk. Davacı olacağımızı belirttik bağırıp çağırdı telefonda. Bütün WhatsApp mesajları bungalov resimleri telefon konuşmaları mevcut. Gerekirse isteyene iletirim. Bizim düştüğümüz hataya düşmeyin.

13 Eylül 2023 16:05

21 Ekim 2024 12:18

12 Ağustos 2023 11:41

10 Haziran 2025 17:26
Montena Bungalov'da Temizlik Ve Hizmet Eksiklikleri Hayal Kırıklığı Yarattı
montena-bungalovda-temizlik-ve-hizmet-eksiklikleri-hayal-kirikligi-yaratti-8.jpg