Gilda sonuçtan hiç memnun değil

Gözde Sultan Beauty İptal Edilen Hizmetin Parasını Geri Ödemiyor!

18 Ocak 2024 17:19

Gözde Sultan Beauty'den 5 Ocak'ta telefon üzerinden gece makyaj randevusu almıştım fırsat sitesindeki 500 TL fiyattan yardımcı olacağı söyledi S** Hanım ama havale yaparsam. Yaptım yapmaz olaydım! Randevum 13 Ocak cumartesi saat 17:00deydi. 2 gün evvel hasta olduğumdan dolayı gelemeyeceğimin iptalini bildirdim yazılı olarak! Yazım görüldü ama yanında ünlem işaretleri vardı karşı taraf WhatsApp’ı mesajları silinebilir hale getirmiş yazarken gördüğüm o mesaj birkaç gün sonra kaybolmuştu. Garip geldiğinden o ünlemler ekran görüntüsü almıştım iyi ki de aldım. Çünkü o 2 gün ben de hastayım işe gitmedim sonrasında da yetkili yok bildirdik dönüş yapmadılar diye oyaladı. Bu arada yetkili kendisi ve havalemi yapmadı randevu tarihim geçtikten sonra da iade yapmıyoruz dedi bayağı param alıkondu. Hizmet almadığım şeyin parasını geri vermediler. Şikayette bulunacağımı söylediğimde iyice çirkin bir üslup sergiledi. Bizim de avukatlarımız var diyerek göz dağı verdi. Fırsat sitesinde bile randevularınızın iptalini en az 48 saat önce bildirmelisiniz diye yazarlarken benim 2 gün evvel yazılı bildirdiğim iptalimi kaile almadılar. O saati satın aldınız bizim vaktimizi aldınız dediler bir de utanmadan. Ücret iademi acil istiyorum şikayetçiyim! Tüm yazışma görselleri elimde mevcut. Buradan sonuç alamazsam Tüketici Mahkemesi'ne kadar taşıyacağım bu konuyu!

Melis sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 10:04

04 Ocak 2024 22:41

Didem Şakru Beauty'in Saygısızlığı

06 Ağustos 2023 21:19

23 Şubat 2025 17:00
Güzellik Merkezinde Hayal Kırıklığı Ve Maddi Zarar
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Mabella Güzellik Merkezi Hizmet Alınmadan Ücret İadesi Yapılmıyor

14 Mayıs 2025 13:13