Görev Yap Para Kazan Kişisel Verilerin Korunmaması Ve Yetkisiz İşlemler

Görev Yap Para Kazan Kişisel Verilerin Korunmaması Ve Yetkisiz İşlemler
05 Eylül 2024 14:56

Bugün WhatsApp ve Telegram üzerinden, '2 hesabı takip et, para kazanmak ister misin? ' diye bir mesaj aldım. İstenen IBAN bilgilerimle ilgili yaşanabilecek yanıltma riskine karşı, rızam olmadan adıma yapılacak herhangi bir işlem, borçlanma, alım-satımlardan kesinlikle sorumlu olmadığımı buradan beyan ediyorum. Kişisel verilerimi koruyamayan WhatsApp ve Telegram uygulamalarının başıma gelebilecek olaylardan sorumlu olduğunu düşünüyorum. 7 Temmuz 2024 tarihinde 'Görev Yap Para Kazan' başlığı altında bir WhatsApp numarası tarafından, tamamen yasal bir iş yaptıklarını iddia ederek, Telegram'dan işle ilgili danışman sıfatıyla bir kişinin yardımcı olacağını, onları kişisel rehberime eklememi ve verilecek görevleri beklememi söylediler. 100 TL gönderdiler. Bu nedenle, IBAN'ım ve isim-soy isim dahil dekontlarda yazan diğer tüm kişisel bilgilerimin başkalarıyla paylaşılmasından dolayı üzerime borç yüklenmesinden kesinlikle sorumlu değilim. Kişisel verilerimi koruyamayan WhatsApp ve Telegram uygulamalarının başıma gelebilecek olaylardan sorumlu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, benim iznim ve imzam olmadan benim ya da ailem adına yapılan hiçbir bankacılık işlemini veya diğer işlemleri kabul etmediğimi beyan ederim. Gelecek olan icradan veya herhangi bir şeyden sorumlu değilim. Kendi istekleriyle gönderdiler. Hesabıma para yatırıldı, bütün yazışmalar duruyor.

Arges
Arges

O yazana kişinin numarası kullanıcı adı Telegram'da falan ne varsa yazar mısın

Deniz
Deniz

Dostum burası şikayet sitesi. Beyan sitesi değil. Hangi akla hizmet burada beyan veriyorsunuz. Zerre geçerliliği yok. Google uygulamaların altına bir tane sazan bir beyan veriyor. Sonra bir bakıyorsunuz arkadan 1 milyon kefal beyanda bulunuyor. Bu beyanların bir geçerliliği yok. Sadece görüntü kirliliği oluyor. Kimse sizin IBAN bilginizle bir şey yapamaz. İsterseniz yolun ortasına asın. Bunları öğrenin artık.

04 Eylül 2024 09:40

06 Nisan 2024 12:03