Adnan sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 22:48

Şubat ayında 4 adet Goodyear kar lastiği oğlumun aracı için satın aldık. İstanbul'da lastikleri taktırdık, 1 gün sonra oğlum görev yeri olan Bolu'ya gitti. Yolda Bolu Dağı Tünel çıkışında arka sağ lastik gümlemiş, kaza yapmaktan yolun boş olmasıyla kurtulmuş. Lastiğin yanağı tamamen kesilip ayrılmış. Bolu'dan yeniden lastik almak zorunda kalmış. Gümleyen lastiği bayi aracılığıyla incelemeye yolladık, kullanıcı hatası diye yazı yazmışlar. Sanki tek gümleyen lastiği biz kullandık, diğer üç lastiği başka araçlar kullandı. İlk kullanmada lastik gümler mi? Müşteri hizmetleri telefona cevap vermiyor. Goodyear'ı iyi marka sanıyorduk ama değilmiş. Bir daha asla almam.

13 Temmuz 2023 08:49 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Temmuz 2023 12:54
Goodyear Sıfır Lastik Gümledi

Lastiği size gönderdik, kullanıcı hatası dediniz rapor yazdınız, bunun İçin şikayet vara yazdım. Üç lastiği farklı, birini farklı yerde kullanmadık ki biri gümledi diğerleri sağlam, bizim hatamız nasıl olur? İlk kullanımda lastiğin biri gümlemişse, diğerleri sağlamsa hata lastiktedir. Hatayı kabullenmeyip bize atmak tüketiciye hakarettir, bunu size aynen iade ediyorum, Gerçekten çözüm istiyorsanız lastiğin yenisini yollarsınız, ya da malımızın arkasında değiliz dersiniz olur biter.

15 Temmuz 2023 12:02

Bana lütfetmişler maille cevap yazmışlar, bir de lastikte dış etken var diye resim paylaşmışlar, Cevabımdır; resimde görülen dış etken olarak işaretlediğiniz izler dikkat eden herkes görebilir, lastiğin bir anda havasının inmesi ve otoban da hızlı giden aracın durana karar jant ve yol arasına sıkışan lastiğe bıraktığı izlerdir. Ben 45 yıldır araç kullanıyorum, lastiğe 15 cm uzunluğunda çivi dahi girse hava birden boşalmaz, lastiği yolda bulunan keskin bir şey kesse, önce ön lastiği keser. Sizin maksadınız belli onun İçin bahane arıyorsunuz. Her şeyi iddia edebilirsiniz, bu yaptığınızı kendinize yakıştırıyor sanız bence sorun yok, tam sizin gibilere göre bir davranış derim, ödediğim para zaten pul olmuş, helal etmiyorum derim. Ama yılların firmasını yönetenlerin küçük düşünmemelerini, vizyon sahibi olmalarını beklerim. Benden aldığınız paranın hayrını görmeyin.

Cenk
Cenk

Aynı durumu şimdi ben yaşadım. 5 eylülde sıfır lastik taktırdım. 2 hafta sonra İzmir İstanbul paralı otoyolda Goodyear lastiğim sağ ön gümledi. Aracımızın devrilmediğine, yavaş gittiğimize şükrettim. Bugün firma ciddiyetsiz, detaysız rapor adlı kağıdına bakınca şaşırdım. Klasik yazı üretim ve işçilik hatamız yoktur. Lastik neden gümledi, sebep yok. Goodyear da garanti de yalan.

Adnan

Öncelikle geçmiş olsun. Kocaman görünen bir firma nasıl bu kadar küçülür anlamıyorum. Hadi biz uğraşmamak İçin sineye çekiyoruz, bu şikayetlerden ilgili bakanlığın veya yetki sahiplerinin hiç mi haberi olmuyor? Yaşananlar öyle basit bir şey değil, ölümlü kazalar olabilir. Kimsenin umurunda değil. Yazık.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Goodyear Lastikte Garanti Sıkıntısı

Serdar
21 Şubat 2024 14:00
Goodyear Lastikte Garanti Sıkıntısı
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
03 Ağustos 2023 15:28