Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Goodyear Lastikte Garanti Sıkıntısı

Goodyear Lastikte Garanti Sıkıntısı
Serdar
21 Şubat 2024 14:00

internet üzerinden 4 adet Goodyear Eagle sport2 yaz lastiği satın aldım. Fırsatlardan yararlanmak için 2022 aralık ayında aldığım lastikleri mart ayının sonunda kullanmaya başladım.

Lastiklerden 2 tanesi arızalandı. Bir tanesinde bombe oluşurken diğerin de lastikçimin uyarısı üzerinde tel kırığı olduğunu fark ettik. Tekerlekleri 8 aylık bir süre kullanabildim. Bu araç sadece şehir içinde kullanılmış olup herhangi bir kaza yaşanmadı. Bununla birlikte garanti kapsamındaki bu lastikler 21 Şubat itibari ile bana geçilen bilgilendirmede üretim hatası olmadığı, kullanıcı veya yoldan kaynaklı olabileceği bildirildi. Şirket bayisi ile yaptığım görüşmede şirketlerin genellikle garanti için ayrılan bütçenin aşılması durumunda tüm şikayetlere red verildiği söylendi. Tekerleklerde yırtık yok, çivi batmasından dolayı tamir görmüş lastikler oldu ama bu lastikler mi emin değilim. Netice itibari ile Goodyear lastiklerini kullanacağımız zeminlerin mutlaka temiz, kasis olmayan, çivi vb. Objelerden arındırılmış olmasımı lazım demek ki!

Lastikleri aldığım firma genel merkezi aramamı söylüyor, genel merkez müşteri hizmetlerini, müşteri hizmetlerini denk getirmeye de hak getire. 6 deneme yaptım henüz bir netice yok.

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Goodyear Ultragrip 8 Ve Çözülemeyen Sağa Çekme Titreme Sorunu

24 Kasım 2023 19:57
Numan sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 16:02

Yeni Alınan Lastiklerde Erken Dökülme Ve Garanti Sorunu

06 Ağustos 2025 15:40
Yeni Alınan Lastiklerde Erken Dökülme Ve Garanti Sorunu
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2023 18:09
Goodyear Lastikten Memnun Değilim
Mımar sonuçtan hiç memnun değil

Mımar
06 Mayıs 2024 13:40