Good Year Hatalı Lastik

12 Temmuz 2024 18:00

Lastikpark bayisinden 2019 Model Ford Focus marka aracıma Kasım 2023 de 4 adet Good Year marka lastik aldım. 1 hafta sonrasında Antalya'dan Ankara'ya gittim ve aracıma düzgün balans yapılmadığını fark ettim. Ankara'da aracıma balans yaptırdım ve işlerimi bitirdikten sonra Ankara'dan Antalya'ya tekrar yola çıktım ve aracım yine titremeye devam ediyordu. Sonrasında balansı yapan ustanın yapamadığını düşündüğüm için bu sefer Ford yetkili servisine balans yaptırmaya götürdüm. Oradaki balans ustası aracın lastik tabanında eğrilik olduğunu fazla hava basıp bir süre böyle kullanmam gerektiğini sonrasında sorun düzelmezse lastiği aldığım yere başvurmamı söyledi. Sonrasında ben aracı şehir içerisinde kullandığım için balanstaki sorunu görmedim. Tekrardan uzun yola çıktığımda aracım yine titriyordu. Aracımı ağır bakıma soktuğum sırada usta bana arabanın yüksek süratte çok titrediğini ve aksların değişmesi gerektiğini söyledi. Bende aracıma sıfır aks alıp taktım ve sonrasında bu sorunun tekrardan devam ettiğini gördüm ve tekrar bir kez daha Ford yetkili servisinde balans yaptırdıktan sonra araçtaki şikayetim hiç azalmadı. Lastiği aldığım yere götürdüm ve lastiğin balans tutmadığını yetkili servisin aracın lastiğinde hata olduğunu belirttiklerini söyledim. Lastikpark Bayisi aracıma başka bir lastiği takıp balans yaptığında ise sorun tamamen çözüldü ve kendime ait lastikleri fabrikaya göndermemiz gerektiğini belirterek lastiklerimi Good Year fabrikasına incelemeye gönderdiler ve red onayı geldi. Ne Good Year ne lastikpark Bayisi sorunuma bir çözüm üretmemekle beraber lastiğin red sonucu gelmesine rağmen 3 haftadır lastiğimi göndermiyorlar ve beni mağdur ediyorlar. Çok acil şekilde mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

18 Ağustos 2025 17:46
Sıfır Araçta Kısa Sürede Lastik Çatlaması Ve Çözüm Bulunamaması
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 18:03