22 Ağustos 2023 23:40662

Migros'tan 07,08 tarihinde Golf bravo almıştım. 15.08 de yine sipariş verdim ve ürünüm gelmedi. Migros ile görüştüm ve gönderdiler. Ama gelenin ambalajı 1 hafta önce gelen gibi kırmızı değil beyaz zeminli idi. Önemsememiştim ama yemek için açtığımda tadı bozuk geldiği için miadına baktım. 10.2022 idi. Tekrar Migros'la görüştüm ürünü değiştirip (hatalı baskı olduğunu söylediler) 10.2023 miatlı gönderdiler ama yine beyaz ambalajlı. Onu da açıp baktım hatta misafirlerime de ikram ettim ki herkes görsün diye. Fakat dışında sümüksü bir tabaka vardı. Ayrıca çöküntüler vardı içindeki tahtası görünüyordu. Dondurma da gözenekli yapıda idi. Bu da Bozuk olduğu için yemedik. Migros hatalı olabilir ama Golf de en az Migros kadar hatalı diye düşünüyorum. Soğuk zincir ürünlerinin bozulmasının ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorum. Çünkü biz de eczanede soğuk zincir ürünlerine çok dikkat ediyoruz. Firmanın hem bendeki hatalı ürünü hem de satıcıdaki hatalı satış-pazarlama olayını çözmesini istiyorum

1 Destek
23 Ağustos 2023 11:56 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimizle iletişime geçerek, bildirimiyle ilgili sürecimizi başlattık. Saygılarımızla, GOLF Müşteri İletişim Merkezi

Migros'tan Aldığım Golf Maraşım Dondurma Eskisi Gibi Değil, Tadında Ve Yapısında Sorun Var

23 Mayıs 2025 11:15607

"Golf şirketinden gelen arkadaş şikayeti bir daha dinleyip numuneyi aldı Golf hediyesini verdi, teşekkürler ilgi alaka için"

3 Yorum

8 Temmuz 2024 19:39329

Golf firması hüsrana uğrattı. Yetmedi bir de dalga geçildi. 2 hafta önce iki büyük kapta Golf dondurma aldım ve ürünün t...

12 Eylül 2023 21:20374

"Hızlı geri dönüş arama ve mail için çok teşekkür ederim. Satış yapılan mağaza içindeki dolaplarınında kontrollerinin yapılacağı söylendi. İletişim gerçekleştiren Bahar Hanım ve tüm temsilcilere teşekkür ederim."

17 Temmuz 2025 19:01305

Migros'tan aldığım Golf markalı dondurma Ürünü imalat hatalı çıktı içerisinde sadece çubuk ve dış çikolata kaplaması var...

30 Mayıs 2024 17:21534

22 Mayıs'da Migros Hemen mağazasından yaptığım Magnum Mini alışverişimde açılan 3 dondurmanın da içinin tamamen buz oldu...

1 Yorum

Miraç
Golf Dondurma İlgilenilmesi Gereken Bir Durum

Golf Dondurmaİlgilenilmesi Gereken Bir Durum

Murat
Golf Dondurma Eksik Parça (Gramajda Sorun)

Golf DondurmaEksik Parça (Gramajda Sorun)

Mirza