Erkan sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 14:01

İşlemlere Telegram üzerinde 'Mevzu Borsa' adındaki gruptaki yönetici olan Ö*** F**** ile başladım. İlk etapta 30 bin TL ile Golden Global Market uygulaması üzerinden işlem yapmaya başladım. İlk zamanlar her şey normaldi. Küçük miktarlarda kazançlar elde ediyorduk. Daha sonra 'Daha fazla kazanç için yatırım yapın' şeklinde önerilerde bulundu. Ben de 40 bin TL daha yatırdım. Sonrasında verilen işlem sonucu hesap durduruldu. Hesabı tekrar aktif hale getirmek için 80 bin TL daha yatırdım. Ancak işlemler ters gitmeye devam etti ve hesap likidite sorunu yaşadı. Bu süreçte Golden Global Market ile iletişime geçmem istendi. Kurumda G**** T********* isimli kişiyle görüştüm. Sigorta yoluyla kaybımın karşılanabileceğini söyledi. Ardından sürekli olarak 'Paranızı geri göndereceğiz' diyerek para talebinde bulundular. Son olarak %1 stopaj vergisi talep ettiler, ben de bu miktarı gönderdim. Daha sonra %25 finans vergisi adı altında 170 bin TL talep ettiler ve ben 100 bin TL gönderdim. Buna karşılık paranın gönderileceği söylendi. Ancak tam tutarı ödemediğim için işlemi gerçekleştiremeyeceklerini belirttiler. Sürekli para talepleri devam etti. Şimdi ise 'Gelip paranızı alın' şeklinde yanıt veriyorlar. Toplamda 625 bin TL yatırım yaptım. Yatırdığım paranın bir an önce iade edilmesini talep ediyorum.

18 Ocak 2024 21:58

Kayıt olduğumun belgeleri

19 Ocak 2024 14:34 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sizlere daha hızlı ve çözüm odaklı hizmet verebilmek adına müşteri bilgilerinizi ve tarafımıza gönderim yaptığınız dekontları paylaşım sağlar iseniz. İlgili ekip arkadaşımlarım çok kısa süre içinde sorunu çözmek için ulaşacaklardır. Saygılar.

19 Ocak 2024 14:44

Müşteri temsilcilerinizden Galip Tanrıverdi beyin konu hakkında bilgisi mevcuttur. Kendisine sorabilirsiniz.

19 Ocak 2024 15:02

Muhasebe Departmanı sizler ile iletişim halinde Erkan bey! Gerekli bilgilendirme ve ödeme için tarafınızdan bilgi aktarımı bekleniyor para çıkışınız havuzda yapılmıştır. Ödeme beyanı beklenmektedir.

19 Ocak 2024 15:07

Yaptığım araştırmalar sonucun da muhasebe departmanınızın söylediği gibi vergi bulunmamaktadır. Bir an evvel paramın gönderimini sağlayınız

19 Ocak 2024 15:11

Değerli Yatırımcı Şirket tüzük ve içerikler gerekli mecralara iletilmiş olup akış bir işlem gerçekleştirilememektedir. Gerekli bilgileri muhasebe birimimizden alabilirsiniz iyi günler dileriz.

19 Ocak 2024 15:34

Söylediğiniz şirket tüzük ve içerikleri resmi olarak bana da gönderim sağlayınız

Bende aynı şekilde mağdurum. Hala benden bir miktar daha para istiyorlar paramı almak için. Gerekli yerlere bende bildirdim ama bir şey çıkar mı Allah bilir. Her şey savcıya kalmış. Üstünde durursa bu işler çözülür.

Uğur
Uğur

Bunlar paralara çöküyorlar benimde hesabım kapatılmış kimseninde parasını vermiyorlar kimsede helal etmiyor hiçbir şey çıkmıyor arkadaşlar zaten hesaplar kapatılıp engelleniyorsunuz bir daha ulaşamıyorsunuz

Ayder
Ayder

Erkan bey bir gelişme oldu mu yine durumla ilgili. Maduflatdan biriyim. Cumhuriyet başsavcılığına bir yazılı dilekçe verip dekontlarınızın hepsinin çıktısını da iliştirin. Her gün e devletten CİMER e yazın maliye, ticaret, emniyet, içişleri Bakanlığına başvurulardan. Sesimizi duyuralım lütfen...

Erkan

Gerekli yerlere başvurularda bulundum. Gerisi devletimiz de.

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Yatırım Danışmanlığı Ve Çekim Sorunları

09 Şubat 2025 23:06
Yanıltıcı Yatırım Danışmanlığı Ve Çekim Sorunları
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 15:05
Yatırım Danışmanlığı Adı Altında Sistemli Mağduriyet Ve Güven Kaybı
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vte Global (Visionteg.com) Yatırım Danışmanlığına Güvenip Mağdur Oldum!

06 Mart 2025 18:55