Gök Grup Depolama Orijinalliği Şüpheli Binareks Tablet Satışı!

Tarık
27 Kasım 2024 21:1021.346

Binareks 3 kutu aldım, ve ürün replika çıktı bütün tabletler tuz buz olmuş roz halinde para iademin yapılmasını bekliyorum, eğer yapılmazsa CİMER'e şikayet edeceğim, insanların sağlığınla oynamayın reklamlarda gösterilen kutusu bile farklı geldi.

27 Kasım 2024 10:40

Ürün kırılmış toz halinde geldi ve orijinal kutusunda değil,3 kutu aldım 1000 TL ödedim, ben paramı geri istiyorum ya da orijinal ürün göndersinler, eğer cevap alamazsam CİMER, e şikayette bulunacağım

Yorumlar(5)

Ramazan
Ramazan
1 Ekim 2025 08:15

Prostat tedavisine iyi geldiği söylenen bu ilaç resmi ilaç ve gıda prosedürlerine uygun değil. Ben chatgbt ye derinlemsine msine sordum. Hiçbir resmi kaysı yok. Ve tanımlarıyla ilgili videolar ve ünlü kişileri kullanmaları büyük bir ihtimalle sahte. Aldım bir hafta kullandım. Hiçbir iyi belirti olmadı. Artık kullanmayı düşünmüyorum. Çünkü ben artık sahte olduğu kanaatine vardım.

15 Ağustos 2025 09:53

Siz buna yanlışlık mı. Dersiniz bilmiyorum ama ben aracı şirket kullanıyorlardı insanların kanını etmiyorlar cana Karatay ismini kullanarak o doktor hanımın bunları takip etme imkanı yok mu onu da merak ediyorum

15 Ağustos 2025 09:50

Bir form doldurdum bana Bilgi verecekler diye beklerken, ürün Aras Kargo ile geldi aradan üç gün geçti bu sefer PTT Kargo ile göndermiş ler bir de aracı firma kullanıyorlar, Alaska dağıtıcılık diye, bunlara inanma

3 Mart 2025 15:00

3 kutu binareks sipariş. Verdim. On prost logolu alakasız bir kutu geldi. 450 TL. Kapıda ödedim. Paramı istiyorum. Bu yapılana ne denir?.

Yanlış Ürün Gönderimi Ve İade Talebi: Müşteri Mağduriyeti

Ay Yıldız
19 Mart 2025 11:262.313

Reklamdaki ürün yerine farklı bir ürün gönderildi. Ayrıca ürünü bir kere kullandım, hiç istemiyorum ve böyle firmaların ...

Yanlış Ürün Gönderimi Ve İade Talebi: Müşteri Mağduriyeti

Gök Grup Depolama Regis Şikayeti

Ali
25 Şubat 2025 11:312.230

3paket aldım tanıtım reklamında beyaz krem olarak gözüküyor bize gelen sıvı su gibi. WhatsApp'dan arıyorum bakmıyorlar m...

Tümünü Gör
Gök Grup Depolama Hoffman Şarjlı Testere Arızası!

Gök Grup DepolamaHoffman Şarjlı Testere Arızası!

Gök Grup Depolama İade İstiyordum Ürüne Güvenim Yok

Gök Grup Depolamaİade İstiyordum Ürüne Güvenim Yok

Ömer
Gök Grup Depolama İade Etmek İstiyorum

Gök Grup Depolamaİade Etmek İstiyorum

Ahmet
Bu Nedir Arkadaş Saraçoğlu'nun Macunu Mu Bu?

Bu Nedir ArkadaşSaraçoğlu'nun Macunu Mu Bu?

Veli
Gök Grup Depolama Matkap Siparişi Verdim Başka Marka Yolladılar!

Gök Grup DepolamaMatkap Siparişi Verdim Başka Marka Yolladılar!

Yavuz
Gök Grup Depolama Ürünün İadesini Talep Ediyorum