Göç Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Göç Danışmanlık Görevini Yapmıyor İnsanlarla Alay Ediyorlar

24 Temmuz 2024 13:315.661

Şanlıurfa'da oğlum için Polonya vizesi alacaktık. İnternetten baktık, Göç Danışmanlık karşımıza çıktı. Sayfayı aradık, G**** bizi çok iyi karşıladı. Bize Antep şubesinin yakın olduğunu söyledi ve oraya yönlendirdi. Paramızı bankaya peşin yatırdık. Antep şubesine bakan N**** Hanım ile sözleşmeyi yaptık. Bize 'Gidin, vize çıkınca sizi arayacağız' dediler. Arkadaşlar, hayatımızda böyle yanlış insanlarla tanıştığımıza bin pişman olduk. Hepsi, S***** dahil, bizi engellediler. Artık bizi küfür etmek zorunda bırakıyorlar. S*****, eğer sizde biraz onur varsa, kalan paramızı çocuğun hesabına geri yatırırsınız. 1.500 Euro, 1 yılı geçti.

Tevfik
Tevfik
Benzer Şikayeti Var
1 Ağustos 2024 14:58

Aynı şekilde benimde başımda

Göç Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri Yurt Dışı Eğitim Hayalimiz Mağduriyetle Sonuçlandı!

22 Nisan 2024 11:088.505

Şanlıurfa'dan yazıyorum. Bir yıl doldu, oğlumu okuldan aldık. Polonya'ya gidecek diye dükkan komşumun oğlu için ve ben d...