Global Satış Kişisel Verilerin Kullanılması

02 Ağustos 2023 11:08

Sayın Murat a***, y***hukuk ofisimize aktarılan borcunuzun icra takibine düşmemesi adına lütfen iletişime geçiniz. 0212935*--70 y** hukuk ofisi b018. Global pazarlama limited şirketi adına av. ***** hukuk bürosu tarafından, adıma icra takibi başlatıldığını bildiren 0212 **** 70 numaralı numara ile irtibata geçilmesinin istenildiği bir mesaj gönderilmiştir.

İlgili yeri arayıp bilgi almak istediğimde sipariş verdiğim ürünü almadığım gerekçesiyle açık adres ve telefon bilgilerim kullanılarak hakkımda takip başlatılacağı, tebligat gönderildiğini, 250 TL kargo bedelini yatırmam gerektiğini ödemezsem yasal süreç başlatılacağı söylenilen alışveriş için "sebebi belirtilmeden iade edilmiş" gerekçesi ile ücret istenmesi usul ve yasaya aykırılık teşkil etmektedir.

Almadığım ve iade etmediğim bir ürün hakkında bana yazılı herhangi bir evrak ya da bilgi verilmeden haksız bir ücret talep eden firma global ltd. Şti. Olduğu söylenen iş bu şirketten haksız kazanç sağlamaya çalışması ve hukuk bürosunun benim kişisel verilerimi izinsiz alarak bana talebe dair hiçbir açıklama yapmadan icra yoluna başvurulacağına dair mesaj göndermesinden şikayetçiyim. Adıma açılan yahut açılacak olan hiçbir icra takibi yahut dava yasal olmayıp kabulü imkansızdır. Gerektiğinde yasal haklarımı kullanacağımı beyan ederim.

Yüksel

Bana da bugün global pazarlama limited şirket mesaj geldi aynı msjii bütün insanlara atıp haksız kazanç elde etmeye çalışıyorlar güya alışveriş yapmıştım gelmiş almamışım zararı olan 250 TL'yi ödemeliymişim yoksa icra takibi başlayacakmış haksız kazanç taleplerinde bulunuyorlar

05 Temmuz 2023 17:39

06 Haziran 2023 20:13