Gıbırnet İle Bein Connect Canlı TV İzleyemiyorum!

18 Haziran 2024 16:05

Gıbırnet kullanıcısıyım. Bein Connect üyeliği aldım ve Vestel Android TV uygulaması üzerinden canlı TV izlemek istiyorum ancak Bein Connect canlı TV çalışmıyor. Kendi telefonumun internetini TV ile paylaştığımda Bein Connect canlı TV izleyebiliyorum ama gıbırnet internetine bağladığımda izleyemiyorum.

Bu nedenle destek talebi açtırdım ve sabit IP tanımlandığını, sorunun çözüldüğünü ilettiler ancak tanımladıkları IP ile de bağlanamadım. Tekrar sabit IP tanımlayacaklarmış. Ben 4 gündür bu işle uğraşıyorum ve sıkıldım, mağdur oldum. TV izleyemiyorum. Gıbırnet üyelik bilgim: 61030030@gnet irtibat numarası: 05524611***hizmet sahibi: i** t**

Okan
Okan

Giremezsin kargo şimdi Bein Connect tamamen engellendi. Aslında Digiturk ip adreslerini engelliyor o yüzden girilmiyor. Şu an ne Bein Connect'ten bir şey izleniyor ne de TRT nin tabii uygulamasından bir şey izleniyor. Gıbırnet cgnat havuzundan ip veriyor bu nedenle ipler sabit değişmiyor da ne de oyun vs için port açabiliyorsun anlayacağın komple sıkıntı olmaya başladı.

21 Eylül 2024 08:59
Gıbırnet IP Sorunu Bein Connect Açmıyor
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Gıbırnet Bein Connect Bağlantı Sorunu

İsmail
27 Ocak 2024 15:17

23 Ağustos 2025 19:10
Gıbırnet Televizyonum Modem Kaynaklı Sorun Nedeniyle İnternete Bağlanmıyor, Çözüm Bulunamıyor!