Gezgin Tur İle Karadeniz Yaylalar Ve Batum Turunda Yaşadıklarım!

Sümeyye
23 Ağustos 2023 17:55

Gezgin Tur Ankara benim için hayal kırıklığı oldu. Tur rehberimiz ş***B*** ile 12.08.2023-15.08.2023 tarihleri arasında Karadeniz Yaylalar ve Batum turuna katıldım. Ş*** Bey, Karadeniz bölgemiz hakkında çok kısıtlı bilgiye sahipti ve sunum yapma becerisinin gelişmesi gereken bir kişi. Tur esnasında çoğunlukla bir şey anlatmadı, anlattığı yerlerde de hızlı yürüyüp peşinden koşa koşa gidenlere anlattı. Tur firmasının resmi internet sitesinde ödememin yarısını nakit geri kalanını da daha sonra ödeme yapma seçeneği olduğu için onu seçerek internet üzerinden alım yaptık. Ancak otobüse binince bizden geri kalan ücreti istediler. Ve çoğu kişiden araçta ödeme aldılar. Kabul etmedik çünkü firma hâlâ internet sitesinde bu şekilde kayıt alıyordu ve banka hesabım zamanı gelince otomatik ödeyecekti. Ancak bizi tehdit ederek ödeme yapmaya zorladılar. Şehir dışında olduğumuz için ve otobüse alınmamakla tehdit edildiğimiz için parayı ödedik. Keşke ödemeseydim çünkü kötü bir yolculuk yaşadık. Otelde yediğimiz yemekten zehirlendik ve otobüste sağlıklı kişi sayısı 5 ile 10 arasındadır. Onlarda sonra hasta oldular. Araç içi ikram dedikleri şey su oldu. Onu da sadece sabahları bulduk, öğlene kadar bitti ve dolaba yenisi ertesi güne kadar konulmadı. Kısacası olumsuz bir deneyim oldu.

24 Ağustos 2023 16:16 (Şikayetten 22 saat sonra)

Gülşen
Gülşen

14-17 Eylül GAP turuna katılmış bir müşteri olarak firma açıklamasından ziyade müşteri yorumu bana daha inandırıcı geldi. Evet tur bedelinin ikinci yarısı araçta nakit toplanıyor. Israrla talep edilmesine rağmen, ödenecek tutar yasal olarak bankadan vb. Aracığıyla ödenmesi/tahsil edilmesi zorunlu haddi aşsa dahi, banka hesabına fast, EFT, havale vs. Şeklinde ödeme kabul edilmiyor. Ne mutlu bana ki direte direte fast'le ödemeyi kabul ettirdim. Diyarbakır'a yaklaşık 30 km kala tur otobüsünün iki lastiği birden gürültüyle patladı. Araç yolda biz koltuklarımızda savrulduk. Yol kenarı, benzinlik vs. Derken GAP sıcağında saatlerce lastik tamiri bekledik. Diyarbakır'a 4-4.5 saat gecikmeyle ulaşabildik. Tur sonunda Ankara'ya dönüşte gece şoför uyudu mu yoksa yol sanrısı gibi bir şey mi oldu bilemiyorum. Bir kez daha savrulduk. Şükür ki bu sefer hafifti ama kalan yolu koltuk üstünde değil, adeta diken üstünde geldik. Sağ salim Ankara'ya dönebildiğime binlerce kez şükür ediyorum.

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Aktivite Turizm Ankara Karadeniz Turu

13 Nisan 2024 08:29
Elif sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 17:18
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
15 Ağustos 2024 22:16