Emine sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 11:46

Getir araç kiralamadan araç kiraladım. Acelem olduğundan aracın sağına soluna bakmadım ve hemen kiralamayı başlattım. Aracı sürerken zaten ön takımlarından ses geliyordu sorunlu olduğunu anladım fakat dediğim gibi acelem olduğu için kullanıma devam ettim. Sonrasında akşama da aracı park edip bıraktım. Bu kiralamamdan 3 ay sonra getir tarafından aranılarak araçta hasar tespit ettiklerini ve hasarın ücretinin tarafıma yansıtacaklarını söylediler. Bende araçta hasar olabilecek hiçbir şey olmadığını ne kaza ne de benzeri bir şey yaşanmadığını kendilerine belirttim ve ne gibi bir ücret çıkacağını sorduğumda biz size geri dönüş yapacağız dediler. Sonrasında aradan 2-3 ay geçtikten sonra tarafıma bir ücret faturası yansıtmışlar ve 3.750 TL'ye yaptırdıkları hasarı 8.500 TL olarak yansıtmışlar. Bunu ödemeyeceğimi tarafımca böyle bir hasara sebep olmadığımı söyledim. Fakat üstüme suç atmak için ödemediğimden dolayı icraya vermişler. Arkadaşlar ben hayatımda icra nedir görmedim ayrıca yapmadığım bir hasarı neden ben karşılayayım bu devirde geçinmek kolay mı? Ben kolay yoldan mı para kazanıyorum da benden bu şekilde haksız kazanç elde etmeye çalışıyorlar? Ayrıca hasarın benim tarafımdan yapıldığına dair ne bir tutanak var ne de bir delil ama en son kullanıcı sizsiniz diye suçu benim üstüme yıktılar. Şu anda 8-9 ay geçti bunların üzerinden ve ben ödemeyi kabul etmiyorum. Ve madem böyle bir durum vardı neden benimle 1-2 hafta sonra ya da en geç 1 ay sonra iletişime geçilmedi? Ondan sonra beni kullanıma kısıtlamadılar ve ben araç kiralayabildim. Lütfen kendinize gelin böyle bir sistem olamaz benim ödeme gücüm yok ve eğer ki bu şekilde suçlamalarınızdan vazgeçmezseniz mahkemelik olacağız ve bende size i TCK'nın 267. Maddesine göre iftira suçundan dava açacağım.

Elif
Elif

Merhaba aynı sureci bende yaşadım ve dönüş henüz alamadım işlem yeni olduğundan, destek alabilmek için sizinle iletişime geçebilir miyim lütfen?

Emine
Emine

Tabii ki, mail adresimi paylaşayım oradan iletişime geçebilirsiniz. [email protected]

Getiraraç Beni % 100 Kusurlu Bulmuş!

Rıdvan
04 Kasım 2023 09:57
Getiraraç Beni % 100 Kusurlu Bulmuş!
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 12:12

05 Mart 2024 15:31