Tülin sonuçtan çok memnun

17 Nisan 2024 18:47
Tülin'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi ne zaman yazdıysam anında firma yetkilisi iletişime geçerek sorunumu çözmeye çalıştılar şikayetimi yazmadan önce ne telefon mu açıyorlardı ne de defalarca e-mail adresine sorunumu yazmama rağmen lütfedip cevap bile yazmadılar iletişim kurabilmek imkansızdı iyi ki varsınız teşekkürler ama yinede sorunları şikayet Com sayesinde çözmekte çok üzücü”

Akakçe uygulamasının Gerhau Firması'na yönlendirmesiyle 14 Nisan 2024 tarihinde Lazer Epilasyon siparişi verdim. Yarım saat sonra şikayet yorumlarını okuyup iptal ettirmek istedim. Maalesef iletişime geçemedim. Akakçe'nin güven vermeyen bu firmaya beni yönlendirdiği için şikayetçiyim.

18 Nisan 2024 13:04 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhabalar efendim, yaşanan aksaklık için üzgünüz. Sistemlerimizi kontrol ettiğimizde ilgili işleminiz için 15.04.2024 Pazartesi günü ödeme aracı kuruluşuna iade isteği sağlandığını görüntülemekteyiz. İlgili tutar en geç 19.04.2024 Cuma günü işlem yaptığınız karta yansımış olacaktır.

19 Nisan 2024 19:07

Gülümhan
03 Temmuz 2025 11:23
Yanlış Ürün Gönderimi Ve Gecikmeli Hizmet Nedeniyle Hayal Kırıklığı
Yanlış Ürün Gönderimi Ve Gecikmeli Hizmet Nedeniyle Hayal Kırıklığı
Turan sonuçtan çok memnun

Turan
20 Haziran 2024 10:22
"Ürün geçte olsa elime ulaştı. TSK"
Elif sonuçtan hiç memnun değil

22 Bin TLye Aldığım Lazer Epilasyon Cihazı Vaat Edilen Sonucu Vermedi Mağdurum

Sinbo Lazer Epilasyon Cihazı Kullanım Bilgisi Eksikliği

Derya
10 Aralık 2024 23:38
Sinbo Lazer Epilasyon Cihazı Kullanım Bilgisi Eksikliği
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Epilasyon Cihazı Beklenen Sonucu Vermiyor, Değişim Talebim Var

Ayse